Konec Simony Babčákové ve Stardance: Vykopli ji bez rozloučení! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Konec Simony Babčákové ve Stardance: Vykopli ji bez rozloučení!

Podivné mlžení ve StarDance! Sejmul Babčákovou covid?
Podivné mlžení ve StarDance! Sejmul Babčákovou covid? (instagram, archiv)

Tohle opravdu nikdo nečekal! Zatímco se celý týden odehrávalo drama okolo moderátorky StarDance Terezy Kostkové (45), pro kterou ČT vyřizovala výjimku, aby mohla o den dříve odejít z izolace, těsně před sobotním přímým přenosem nastal jiný problém.

Soutěžící Simona Babčáková (48) najednou onemocněla, nemohla tančit, a tak ji ČT podle pravidel StarDance vyhodila. Důvod? Chyběla už podruhé. Poprvé nemohla tančit předešlou sobotu kvůli nařízené karanténě, protože se před tím potkala s covid pozitivní Kostkovou. Protože se vyřazení Simony odehrálo v zákulisí několik málo minut před startem živého přenosu, do poslední chvíle o něm věděl jen nejužší okruh lidí. Především pak moderátoři.

„Tak jsem se na vás těšila. Tak jsem doufala, že tohle přivítání bude čistá radost, bez jediného mráčku. A ono, přátelé, zase ne, zase je tu mrak..,“ přivítala diváky po týdenní absenci Kostková. „Zase... Jak jsme zvyklí, že na konci přenosu o jeden pár přijdeme, my o něj přijdeme na začátku tohoto přenosu. Bohužel Simona Babčáková je nemocná, tančit nemůže, takže podle pravidel BBC s Martinem Prágrem soutěž opouštějí,“ dodal Marek Eben a následoval velký potlesk.

Žádný vzkaz

Babčáková a její tanečník, kteří na přímý přenos nemohli, se nedočkali žádného rozlučkového videa ze strany ČT, nenahráli ani žádný vzkaz. Tak chladně se s nimi televize rozloučila. Přitom k vyřazení mohlo dojít kulantnějším způsobem. Ovšem produkci tlačil čas a na nic jiného než strohé oznámení se evidentně nezmohla. A co se vlastně stalo? Podle informací Aha! mohla být Simona, která celý týden se svým tanečníkem důkladně trénovala rumbu, pozitivně testována na covid-19 (očkovaná proti nemoci není, poz. red.). „Nemůžu komentovat zdravotní stav, to mi nepřísluší. Mohu potvrdit, že kvůli druhé absenci v soutěži nemohou nadále pokračovat,“ napsala na přímý dotaz Aha! mluvčí ČT Karolína Blinková.

Diváci se bouří kvůli Stardance! A první reakce modelky vězněné v Pákistánu

Video se připravuje ...

O tom, že asi půjde o světovou nemoc číslo jedna, svědčí i fakt, že v sále neseděl alespoň hereččin tanečník. Ostatně když byla před dvěma týdny silně nastydlá a covid to nebyl, oba normálně soutěžili. Pravidla jsou sice pravidla, ale styl vyřazení překvapil nejen řadu kolegů Babčákové, ale také mnoho diváků. „Je nám to líto, jak to celé dopadlo. Děkujeme vám všem za podporu, hezké zprávy, obrázky od dětí, poslané hlasy. Byla to jízda!“ napsal na sociální síti Prágr. Babčáková do uzávěrky tohoto vydání ke svému vyřazení neřekla ani slovo. Zakázal jí to snad někdo?

Vypadl taky Godla

Ze StarDance v sobotu v reálném vyřazování vypadl herec Zdeněk Godla (46) se svojí tanečnicí Terezou Pruckovou (36). Osudnou se jim stalo jejich paso doble. „Byla to jízda a moc jsem si to užila,“ loučila se Tereza. „Děkuji, že jsi se místo manželovi a dětem věnovala od srpna mně. Děkuji za vše, co jsi mě naučila,“ vysekl jí poklonu Godla. Vyřazením dvou dvojic během jednoho přímého přenosu je nakonec StarDance srovnaná a může pokračovat dál podle plánu. Pokud se tedy opět nestane nějaký malér.

Blesk Podcast: Jan Tománek promluvil o koronaviru ve StarDance

Video se připravuje ...

Šokovaný Mirai

 Z vyřazení Babčákové, která ještě v sobotu ráno s účastí v přímém přenosu počítala, byli v šoku všichni soutěžící. A nejvíce asi Mirai Navrátil (29), který sám byl týden před tím v karanténě, stejně jako Simona. „Je mi líto Simči, která byla lídrem té naší party. Byla super. Je to, nechci říkat křivda, ale je mi jich líto, že dřeli a makali, byli tři měsíce neustále někde na zkušebně, a pak se stane, co se stane, a shodou okolností jsou ze hry. Zdravím Simču domů a snad je jí fajn,“ komentoval vyřazení Babčákové a Prágra pro super.cz.



Přečtěte si
mord
8. 11. 2021 • 16:24

Tak čekej stará ulhana smudlo bellmeku

-bello-
8. 11. 2021 • 14:12

Pořád čekám, kdy zde bude téma " CIMICKÝ "
--------------------------------------------------------------
Měla jsem pravdu, že věřím dceři Urbánkový, ale pro některé IQ tady na diskuzích , je holt " bílý plášť " a " pan dochtor co, tolika lidem pomohl " nedotknutelný. Místo, aby se Cimický sám léčil, vykopli ho pro tyto incidenty z Bohnic. Tak si založil firmu. (Stejný prase je ale i Weiss).Trestně ho nikdo nestíhal, jak, když svědci jsou přece blázni, že ?
Fuj, nadávali jste Fabiánové jen proto, že je něčí dcerou!
Chytněte se na nos Vy , blbky, který jste se samy žensky shodily a fandily praseti v bílých pantoflích.

kathynka
8. 11. 2021 • 12:42

Divím se, že podmínka soutěže nebylo očkování. Mně se třeba hnusilo jak chrchlala na prsa svého tanečníka když odtančili.Jako to fakt bylo hnusné a nechápu proč kašlala na něj, proč se neotočila a nekašlala do svého předloktí, když už neměla kapesník. Po tanci si ho však vyžádat mohla

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.