Po vyhazovu Babčákové ČT přitvrzuje: Žádné kontakty v šatnách! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Po vyhazovu Babčákové ČT přitvrzuje: Žádné kontakty v šatnách!

ČT nenechává nic náhodě! Od tohoto týdne zpřísnila opatření týkající se výroby této oblíbené soutěže.
ČT nenechává nic náhodě! Od tohoto týdne zpřísnila opatření týkající se výroby této oblíbené soutěže. (facebook, archiv)

Ať mohl za vyhazov Simony Babčákové (48) ze StarDance covid nebo jakákoliv jiná nemoc, ČT nenechává nic náhodě! Od tohoto týdne zpřísnila opatření týkající se výroby této oblíbené soutěže. Podle informací deníku Aha! nesmí soutěžící přecházet na návštěvy do jiné šatny, než která je pro ně vyhrazena.

Občerstvení už by nemělo být v jedné místnostnosti, ale také přímo v šatnách, aby se účinkující neshlukovali. Na parketu pak mezi sebou budou muset mít větší rozestupy – hlavně při zkouškách, které probíhají od pátku do sobotního odpoledne.

Diváci se bouří kvůli Stardance! A první reakce modelky vězněné v Pákistánu

Video se připravuje ...

Jak už jsme včera informovali, ve hře je i varianta, že StarDance bude z hygienických důvodů úplně bez diváků, jako se tak momentálně děje i u jiných verzí této soutěže v zahraničí. „V kontaktu s hygienou jsme průběžně a samozřejmě se řídíme jejími pokyny. Zdraví účastníků, štábu i diváků je pro nás nejdůležitější,“ řekla už na začátku týdne mluvčí ČT Karolína Blinková.

Blesk Podcast: Jan Tománek promluvil o koronaviru ve StarDance

Video se připravuje ...



Přečtěte si
aveneta
10. 11. 2021 • 09:57

mbmb - licence na Star Dance má své udané pravidla. Tento pořad pobaví mnoho lidí / dle sledovanosti/ je to takový relax od běžných starostí....někdo to tak vnímá a ocení ten relax, jiní kterým nic tanec nic neříká to považují hovadinu, mají jiné relax zájmy, ale tak ať jich využijí a neodsuzují lidi kterým tento program utělá potěšení.Jsme lidé různí, ale tolerance jiných zájmů patří k inteligenci člověka

mbmb
10. 11. 2021 • 05:41

Hlavní roli hrají peníze ČT ostatní je jim jedno,zdraví lidí ,musí nahrabat i přes mrtvoly

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.