Změny nekončí! Kostkovou nahrazuje i vyřazená Lálová | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Změny nekončí! Kostkovou nahrazuje i vyřazená Lálová

Veronika Lálová se přidává k týmu moderátorů!
Veronika Lálová se přidává k týmu moderátorů! (foto: Instagram.com)

Herečka a moderátorka Tereza Kostková (45) ve StarDance zastávala více rolí - kromě moderování přímých přenosů provázela diváky i medailonkem "StarDance kolem dokola...", který se na České televizi uvádí mimo sobotní večery. Ani ty však kvůli nakažení covidem-19 nemůže momentálně uvádět. A tak padl los na vypadlou tanečnici Veroniku Lálovou (29).

„Po týdnu jsem zpět, tentokrát v jiné roli. Zastoupila jsem na týden @terakost v pořadu "StarDance kolem dokola" a budeme se ode dneška do příští soboty potkávat,“ napsala na svém instagramovém profilu Veronika Lálová, která v minulém kole vypadla spolu s hercem Pavlem Trávníčkem (71).

Nejstarší účastník StarDance Pavel Trávníček (71): Jak to s ním zvládá sexy tanečnice Veronika Lálová?

Video se připravuje ...

Leckdo by se spíše postavil před kameru a držel mikrofon v ruce, než aby ze sebe na tanečním parketu vydával to nejlepší. Sympatická tanečnice to má přesně opačně. V roli moderátorky se objeví úplně poprvé a uznává, že přirozenost, s jakou se normálně nechává unášet na tanečním parketu, nabývá zcela jiných, složitějších rozměrů, jedná-li se o samotné moderování. „Klobouk dolů. Když Terku vidím v televizi, vypadá to tak přirozeně a jednoduše. Pak si to člověk zkusí a taková sranda to není lidičky. Jsem vděčná a děkuji za takovou příležitost,“ dodává Veronika Lálová, která se nových výzev rozhodně nebojí.

Strach Kostkové: Po kolapsu Carmen ruší divadlo! A Gottová zuří kvůli filmu Karel

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.