Překvapení v ochromené StarDance: Nemocná Kostková bude vysílat! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Překvapení v covidem ochromené StarDance: Nemocná Kostková bude vysílat!

Tereza Kostková a Marek Eben
Tereza Kostková a Marek Eben (M. Hykl, archiv ČT)

Česká televize dnes večer odvysílá speciální díl StarDance bez Terezy Kostkové (45) a také několika soutěžících – ať už z řad celebrit, nebo tanečníků. I když je moderátorka už od pondělka uvězněna doma s covidem-19, přesto se má v dnešním díle podle informací Aha! objevit!

Pokud bude Kostkové relativně dobře, pozdraví diváky hned v úvodu přímého přenosu, kde ji vedle Marka Ebena (63) vystřídá její kamarád Aleš Háma (48). „A to prostřednictvím živého vstupu z domova,“ tvrdí zdroj, podle kterého za herečkou ale nemůže dorazit štáb. „Z hygienických důvodů to nepůjde. Takže ten vstup by měl proběhnout přes počítač či telefon,“ dodal.

Medailonek: Jan Cina

Video se připravuje ...

»Kavky« věří

Na Kavčích horách jsou všichni přesvědčení, že Kostková už bude příští týden znovu stát ve studiu. „Věříme, že se Tereza brzy uzdrav, a pokud bude moci ukončit izolaci, příští sobotu se s Markem ve StarDance opět potkají,“ řekla Aha! mluvčí ČT Karolína Blinková. Herečka a moderátorka má i díky očkování proti covidu naštěstí lehčí průběh nemoci. „Kurýruji se poctivě v naději, že brzy si společný čas v divadle, rozhlase i na parketu StarDance nahradíme a naplníme,“ napsala v jednom z prohlášení z izolace. Naposledy se národu ozvala ve čtvrtek, kdy se vyfotila s knihou Jiřího Suchého (90) Klaun si povídá s Bohem, kterou si během léčby čte.

Marek Eben: bude to těžký přenos!

Moderátor StarDance a parťák Kostkové náhradu v podobě Hámy vítá. „Jsem moc rád, že to Aleš vzal. Přál jsem si, aby to tak dopadlo, protože to bude těžký přenos a on má zkušenosti, vkus a vtip,“ prohlásil Marek Eben. „Tereza je teda hezčí, to si musíme přiznat, to už Aleš do soboty nedožene, ale jsem mu moc vděčný, že nám v téhle prekérní situaci pomůže. Určitě to zvládne výtečně. O tom nepochybuji,“ dodal s humorem sobě vlastním.

11. řada StarDance showreel

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.