Očkovaná Kostková: Dostává kapky od odpůrců! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Očkovaná Kostková: Dostává kapky od odpůrců!

Tereza Kostková terčem odpůrců očkování.
Tereza Kostková terčem odpůrců očkování. (Blesk)

Je plně očkovaná proti covidu-19, a přesto ji nemoc dostihla! Kostková to teď schytává od části veřejnosti, která očkování proti zákeřné nemoci odmítá.

„Jak je to možné? Paní Kostková je přeci očkovaná. Ještě když ČT před StarDance dává ty reklamy, jak je očkování Tečkou a přeci se nám nemůže nic stát,“ píše Tomáš Pleskot. „Aneb musím si udělat test, abych věděla, že něco mám. Že vás to baví, podporovat tyto zhovadilosti, když to ani nemá oporu v zákoně... ale tak hlavně že tečka, že... evidentně velice efektivní, ale za to můžou stejně ti neočkovani,“ přidává se Zuzka Rabasová.

„Kdo se mohl nakazit ještě? No dle chytrého ministra Vojtěcha nikdo přeci, když je Terezka očkovaná. Je přeci bezinfekcni... Co říkáte, pane ministře,“ ptá se Helí Procházková. Česká televize jako producent StarDance si nechala od Terezy ukázat, že skutečně vakcínu dostala. „Skutečně je to tak, že jsme potvrzení paní Kostkové viděli,“ odmítla mluvčí ČT Blinková veškeré spekulace. A sama Tereza všem pochybovačům znovu vzkázala: „Opravdu jsem očkovaná – proti covidu-19,“ zdůraznila ještě, že má skutečně na mysli tuto nemoc.

Strach Kostkové: Po kolapsu Carmen ruší divadlo! A Gottová zuří kvůli filmu Karel

Video se připravuje ...

Čte si Suchého

Z domova, kde bojuje s lehčím průběhem covidu, se znovu ozvala Tereza Kostková. Vyfotila se s knížkou Jiřího Suchého (90) Klaun si povídá s Bohem. „Všem hromadně ze srdce děkuji. A přidávám foto s knihou jako inspiraci na volný čas,“ napsala herečka v reakci na tisíce podpůrných vzkazů. Mezi čtením knihy si často volá s adeptem na spolumoderátora Alešem Hámou. „Děkuji za její rady, pořád se jí na něco ptám,“ svěřil se nám.

11. řada StarDance showreel

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.