StarDance s Hámou: Scénář sobotního večera! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

StarDance s Hámou: Scénář sobotního večera!

Terezu Kostkovou nahradí Aleš Háma.
Terezu Kostkovou nahradí Aleš Háma. (ČT, Instagram)

Scénář pro sobotní přímý přenos StarDance, kterého se kvůli onemocnění covidem-19 nebude moci zúčastnit Tereza Kostková (45), získává jasnější obrysy! Marek Eben (63), který je očkovaný a testy mu vyšly negativní, dostane podle čtvrtečních zpráv chlapského parťáka. Česká televize totiž na sobotní spolumoderaci oslovila Aleše Hámu (48).

On sám to následně potvrdil. „Hodlám si to užít! Miluji na svojí práci právě takovéto výzvy. A moderovat ve dvojici s Markem Ebenem? To se snad odmítnout nedá,“ prohlásil herec a bavič.

Musí být čistý

Ovšem do pozice spolumoderátora mu zbývá ještě jeden krok. „Čekáme, zda bude mít Aleš Háma negativní PCR test,“ sdělila deníku Aha! mluvčí ČT Karolína Blinková. „Jdu se zase něco naučit a zažít adrenalinový a vzrušující večer s pořadem, jehož jsem, mám-li čas, pravidelným divákem a obdivovatelem,“ pokračoval nicméně ve svém vyjádření natěšený Aleš.

Podle zákulisních informací muselo do karantény pět účastníků StarDance. Jsou mezi nimi celebrity i tanečníci. Diváci neuvidí kompletní páry Andrea Sestini Hlaváčková–Michal Necpál, Marika Šoposká–Robin Ondráček a Tereza Černochová–Dominik Vodička. Na parketu se pak vůbec neobjeví Mirai Navrátil (29) a Simona Babčáková (48).

Strach Kostkové: Po kolapsu Carmen ruší divadlo! A Gottová zuří kvůli filmu Karel

Video se připravuje ...

Kvintet mimo

„Na základě nařízených povinných karanténních opatření nemůže v sobotu tančit pět účastníků, nikoli pět tanečních párů. Stále však ještě čekáme na všechny výsledky PCR testů,“ upřesnila včera mluvčí ČT Karolína Blinková.

Noví tanečníci pro celebrity

  • Pro Mariku Šoposkou (31) – Michal Bureš
  • Pro Andreu Hlaváčkovou (35) – Jakub Necpál
  • Pro Terezu Černochovou (38) – Michal Kurtiš

11. řada StarDance showreel

Video se připravuje ...

Nikdo nevypadne

Podle informací Aha! ze sobotního přímého přenosu StarDance, který bude kvůli karanténám několika účastníků netradiční, nikdo nevypadne. Příští sobotu pak ale dojde k vyřazení dvou párů najednou.



Přečtěte si
petr15
29. 10. 2021 • 23:43

Chlapský parťák? Vždyť Háma vypadá jak stará bába!

defakto
29. 10. 2021 • 11:59

... Háma se nacpe všude kde se dá !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.