Více scénářů sobotní StarDance: Pět párů mimo?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Více scénářů sobotní StarDance: Pět párů mimo?!

Čára přes rozpočet StarDance: Kostková kvůli covidu v karanténě!
Čára přes rozpočet StarDance: Kostková kvůli covidu v karanténě! (archiv Blesku)

Vzhledem k onemocnění Terezy Kostkové musí všichni, kteří byli minulou sobotu na place, na povinné PCR testy, jejichž výsledky rozhodnou o osudu třetího dílu.

Na place nebyli jen všichni účastníci letošního ročníku, ale také celý štáb, který přímý přenos zajišťuje. „Jak všichni víte, moderátorka pořadu StarDance Tereza Kostková se bohužel nakazila onemocněním covid- 19. Vzhledem k tomu, že v době, kdy měla negativní test, byla v kontaktu s tanečníky aktuálního ročníku, postupujeme nyní tak, abychom dostáli platným pravidlům a bezpečnostním požadavkům,“ řekla Aha! Karolína Blinková, tisková mluvčí České televize.

„Tým pořadu aktuálně pomáhá zajistit PCR testy všech, kteří byli v sobotu na place. Podle výsledků testů budeme následně pracovat na scénáři sobotního večera, pro nějž v tuto chvíli existuje více verzí, včetně té se zapojením jen těch tanečníků, kteří nebudou muset do povinné karantény. Jsme připraveni operativně reagovat na to, co je bezpečné a co je možné,“ dodala k možným variantám přímého přenosu, jehož přesný scénář je zatím stále ve hvězdách.

Strach Kostkové: Po kolapsu Carmen ruší divadlo! A Gottová zuří kvůli filmu Karel

Video se připravuje ...

Podle informací Seznam Zpráv se sobotního přímého přenosu nemůže zúčastnit pět párů, ve kterých je alespoň jeden neočkovaný. „To jsou spekulace,“ reagovala na dotazAha! mluvčí ČT Karolína Blinková, ale zároveň kategoricky nevyloučila, že by to tak nebylo. Televize je ale zároveň připraveny na všechny možné scénáře. „Existuje více verzí, včetně té se zapojením jen těch tanečníků, kteří nebudou muset do povinné karantény. Jsme připraveni operativně reagovat na to, co je bezpečné a možné,“ dodala mluvčí ČT. Scénář následujícího sobotního večera je tak stále nejistý...

11. řada StarDance showreel

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.