StarDance s Kostkovou v ohrožení! Covid nakazil celou rodinu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

StarDance s Kostkovou v ohrožení! Covid nakazil celou rodinu

Tereza Kostková s rodiči
Tereza Kostková s rodiči (ČT, Facebook )

Covid doběhl celou hereckou rodinu Kostků. A současně se s ním teď perou všichni tři: Nejen Tereza Kostková (45), kterou nemoc vyřadila z moderování StarDance, ale i její rodiče Petr Kostka (83) a Carmen Mayerová (77). A Tereza může děkovat Pánu Bohu, že rodiče, které jsou už v pokročilejším věku, stonají doma.

Nejdříve covid polapil Carmen Mayerovou, které se předminulou neděli udělalo špatně přímo na jevišti Divadla Kalich během komedie Na útěku. Tereza, která s matkou ve hře hraje, okamžitě zavolala sanitku a ta Carmen odvezla do nejbližší Nemocnice Na Františku. Kostková se pak omluvila divákům, že představení bohužel nemohou z vážných důvodů dohrát. To ještě nevěděla, proč matka zkolabovala. V nemocnici ale Mayerové udělali test na covid a poslali ji okamžitě domů do karantény.

Jako druhého polapil covid Petra Kostku, takže Divadlo Ungelt muselo dnes zrušit představení Pan Halpern a pan Johnson, kde exceluje Kostka spolu s Františkem Němcem (78). „Naštěstí se Petr s manželkou z covidu léčí doma. A pokud vím, tak Petrovi končí karanténa příští týden, takže bychom se spolu mohli na jevišti druhý týden v listopadu už setkat,“ řekl Aha! František Němec a dodal: „Ale to víte, covid je nevyzpytatelný, takžež se může stát ještě cokoli.

Strach Kostkové: Po kolapsu Carmen ruší divadlo! A Gottová zuří kvůli filmu Karel

Video se připravuje ...

Já jsem proto nejen řádně očkovaný, ale navíc vůbec nikam nechodím.“ A tento týden byla pozitivně testována na virus do třetice dcera hereckého manželského páru Tereza. V následujícím díle populární taneční soutěže StarDance coby moderátorka proto nevystoupí. Kdo koho v rodině Kostků nakazil, je nejasné...

Moderátor Marek Eben: Strach o Terezu

Stejně jako diváci taneční show, tak i druhý z oblíbené moderátorské dvojice Marek Eben (63) nepřestává věřit, že sobotní přímý přenos i přes onemocnění Terezy Kostkové proběhne. „Doufáme všichni, že v sobotu bude Stra- Dance, dá-li Pán Bůh. Hlavně, aby Terezka byla v pořádku,“ řekl deníku Aha! moderátor s tím, že je samozřejmě očkovaný. To byla ale i Tereza...

Přísná pravidla pořadu

Obecně platí, že pokud je člověk očkovaný a splnil zákonnou lhůtu od druhé dávky, nemusí se testovat. To ovšem neplatí pro všechny, kteří se zúčastňují sobotního natáčení. „Respirátory jsou povinné ve všech prostorách s výjimkou času natáčení. Nad rámec všech opatření musí mít štáb, účinkující i všichni diváci negativní test na covid-19, a to i když jsou očkováni či prodělali nemoc,“ řekla tisková mluvčí ČT Karolína Blinková.

„Publikum v pořadu StarDance vystupuje v roli účinkujících, do publika jsou zvány známé osobnosti, rodinní příslušníci účinkujících a jejich autentické reakce jsou součástí natáčení, které probíhá podle aktuálně platných pravidel pro výrobu audiovizuálního díla a podléhá přísným opatřením a všem nařízením. Pracovní postupy jsme rovněž konzultovali s příslušnou hygienickou službou. Jedná se o uzavřené natáčení, kdy dopředu známe totožnost všech účinkujících v publiku včetně jejich konkrétního usazení ve studiu,“ dodala, že vše je podle přísných pravidel.

11. řada StarDance showreel

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
-bello-
27. 10. 2021 • 10:58

Tonda je ještě v kočárku ?
Pokud vím, Kracík je zapomenutá historie a nyní má
Nvotu, což je náplava ze Slovenska a varuju před jeho " novátorským " pojetím jím režírovaných her.
Příšerný věci mu v Čechách projdou.

aveneta
27. 10. 2021 • 10:35

Star Dance je takový ukldňující program....není přímo o politice či dnešních problémech společnosti, je to hezkém pohybu tedy tance ve spojení s hudbou. Jistě mnoho lidí dnešního levlu toto nezajímá ale kdo si umí uvědomit o čem je život se rád podívá usměje a uvolní od bežných starostí byť třeba sám netančí

mbmb
27. 10. 2021 • 05:23

Opravdu milá v civilním životě je Terezka. V aquaparku s malým Tonikem všechny pozdravila a ten její muž hulvát ji ani nepomohl s děckem a kočárkem na schodech.Plavcici měli víc empatie než namyšlený trpaslik

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.