Háma hvězdou Stardance! Soumrak Ebena či Kostkové? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Háma hvězdou Stardance! Soumrak Ebena či Kostkové?

Marek Eben je za Hámu rád
Marek Eben je za Hámu rád  (archiv Blesk)

Všem vytřel zrak! Když Česká televize oznámila, že ve StarDance nemocnou moderátorku Terezu Kostkovou (45) nahradí Aleš Háma (48), setkalo se to s nenávistnými komentáři. Nakonec se ale Háma stal tou největší zářící hvězdou třetího večera taneční soutěže.

Stalo se tak poprvé za 15 let, kdy ve StarDance Kostková nestála po boku Marka Ebena (63). V týdnu měla pozitivní test na covid, ve čtvrtek se rozhodlo, že zaskočí její kamarád a herecký parťák Háma a v sobotu už exceloval ve studiu. „Jsem moc rád, že to Aleš vzal, přál jsem si, aby to tak dopadlo. Protože to bude těžký přenos a on má zkušenosti, vkus a vtip. Tereza je teda hezčí, to si musíme přiznat, to už Aleš nedožene, ale jsem mu moc vděčný, že nám v téhle prekérní situaci pomůže a určitě to zvládne výtečně, o tom nepochybuji,“ prohlásil Eben před přímým přenosem.

11. řada StarDance showreel

Video se připravuje ...

Zdravá nervozita...

„Svazoval mne fakt, že to nesmím pohnojit Marku Ebenovi. Měl jsem takovou tu zdravou nervozitu,“ přiznal Aha! Háma. A protože má s Kostkovou kamarádský vztah, tak s ní byl celou dobu ve spojení. „Dvakrát denně jsme si volali a poslali si nesčetně esemesek,” prozradil Aleš, kterého po odvysílání velmi pozitivní reakce mile zaskočily. „Myslím, že televize udělala správně, že na toto místo obsadila muže. Každá jiná kolegyně by byla srovnávána s Terezkou, což u mě nejde,“ má jasno Háma, který se teď bude snažit vynahradit rodině fakt, že s nimi nemohl odjet kvůli StarDance na výlet a nemohl se zúčastnit ani manželčiných narozenin.

Medailonek: Jan Cina

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ceskarebelka
2. 11. 2021 • 10:48

vtipné to není, ale souhlasím, že Aleš Háma byl skvělý ¨No a teď se zase vy z toho nězo…..te

jity
2. 11. 2021 • 09:57

begonie souhlasím s vámi. Rozhodně je Aleš Háma sympatičtější a vtipnější než Ondra Sokol. Ten je někdy spíše trapný.

begonie
1. 11. 2021 • 08:51

Alešovi Hámovi by měla být Česká televize vděčná - upozadil rodinu a manželčiny narozeniny a v přímém přenosu byl vtipný a všeho se zhostil na výbornou. Pokud ho někdo bude kritizovat, tak neoprávněně.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.