Je rozhodnuto! Kdo bude moderovat s Ebenem StarDance? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Je rozhodnuto! Kdo bude moderovat s Ebenem StarDance?

Marek Eben jako moderátor StarDance.
Marek Eben jako moderátor StarDance. (M. Hykl, archiv ČT)

Byly to nervy, nakonec se však sobotní přímý přenos taneční soutěže uskuteční. Moderátora Marka Ebena (63) doplní herec a též ostřílený moderátor Aleš Háma (48)!

Ebenova partnerka v moderování, herečka Tereza Kostková (45), bohužel potvrdila nákazu covidem-19, a značně touto skutečností zkomplikovala budoucnost oblíbené soutěže. Vzhledem k tomu, že nebylo možné, aby sobotní večer odmoderovala po boku Marka Ebena, musela se najít náhrada. Tvůrci pořadu jsou nyní v úzké spolupráci s hygieniky, přesto se obavy ze zrušení třetího dílu soutěže nenaplnily.

Strach Kostkové: Po kolapsu Carmen ruší divadlo! A Gottová zuří kvůli filmu Karel

Video se připravuje ...

Jak informoval web ŽivotvČesku.cz, sobotním večerem provede diváky kromě zmíněného veterána soutěže i herec Aleš Háma. Ten na České televizi moderuje pořad Kde domov můj?. Moderování ve dvojici má nicméně též zažité, a to díky hudební soutěži Tvoje tvář má známý hlas, jíž moderoval s Ondřejem Sokolem (50). "Ano, je to pravda. Těším se hrozně hrozně moc, kdo by nechtěl moderovat s pánembohem," prozradil výše zmíněnému webu Aleš Háma, který se informaci dozvěděl těsně před tímto rozhovorem.

11. řada StarDance showreel

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.