Překvapení pro Petra Kostku a Carmen Mayerovou: Dostali oslavu zlaté svatby! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Překvapení pro Petra Kostku a Carmen Mayerovou: Dostali oslavu zlaté svatby!

Carmen byla šťastná, že ji Petr vyzval k tanci.
Carmen byla šťastná, že ji Petr vyzval k tanci. (Foto Aha!)

Přijali pozvání do Písecké brány kousek od Pražského hradu. Oblíbený herecký pár Petr Kostka (84) a Carmen Mayerová (77) netušil, co ho čeká. Rodinný přítel právník Vojtěch Lažanský pro ně přichystal velké překvapení. Oslavu jejich zlaté svatby!

Osnovatel překvapení je hned vyzval, aby si v krásných prostorách z 18. století zatančili sólo a osobně jim k tomu se svou kolegyní Petrou Kohoutovou zazpíval Something Stupid (v češtině známý jako Sladké hlouposti) od Frankieho Sinatry a jeho ženy Nancy. Petr s Carmenem předvedli, že dokážou krásně sladit krok. K významnému výročí si potom všichni připili pravým šampaňským.

Petr Kostka a Carmen Mayerová oslavili zlatou svatbu (50 let) nejen tancem na Sinatrův hit v podání Vojty Lažanského a Petry Kohoutové.

Video se připravuje ...

Více slunce než bouřek

Manželství dvou hereckých legend patří k nejstabilnějším v českém showbyznysu. Zásluhu na tom mají oba. „Petr je, až na maličké výjimky, skvělý muž,“ řekla deníku Aha! s úsměvem Carmen. „Podařilo se nám rozfoukat všechna mračna a rozhodně bylo více slunce než bouřek,“ zhodnotila herečka uplynulých 50 let života.

Co jim nikdo neřekl...

S Petrem si řekli »ano« v srpnu 1972 na Staroměstské radnici. „Jenom je nám líto, že tenkrát nikdo neřekl, jak rychle to uběhne,“ dodala Carmen s jistou nostalgií. Po půl století už může říct, že ji manžel v ničem základním nikdy nezklamal a že je to naprosto rovný chlap.

Debbi o svatbě

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.