Rodina Petra Kostky prozradila recept na pohodu: Každý den radost! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Rodina Petra Kostky prozradila recept na pohodu: Každý den radost!

Manželé Kostkovi s dcerou na retro fotce
Manželé Kostkovi s dcerou na retro fotce (Facebook, archiv)

Každý den radost! To je motto rodiny Petra Kostky (84) a Carmen Mayerové (78), kteří úsměvy nikdy nešetří. V pořadí čtvrtá dcera slavného hereckého páru Tereza Kostková (46) se za ty roky trochu změnila, rodičům jen prokvetly vlasy.

Herečka si z maminky i táty vždy brala vzor. „Mám ráda jejich přístup k životu i k herectví,“ přiznala. Carmen navíc role hraběnky v oblíbeném seriálu Jedna rodina připomněla Terezčino dětství. „Moje maminka sice byla Španělka, ale doma se mluvilo výhradně francouzsky,“ prozradila deníku Aha! Carmen.

Petr Kostka a Carmen Mayerová oslavili zlatou svatbu (50 let) nejen tancem na Sinatrův hit v podání Vojty Lažanského a Petry Kohoutové.

Video se připravuje ...

„Terezka se učila francouzsky ve škole a my jí s Petrem k tomu připláceli hodiny. Šlo jí to moc dobře a ráda do Francie jezdila,“ dodala Mayerová. Její postava v seriálu učí francouzštinu dvě školou povinné děti. Herečka nic nepředstírá, ovládá tento jazyk jako rodilá mluvčí.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.