Kostková otrokem diet? Nemám štíhlé tělo zadarmo! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Kostková otrokem diet? Nemám štíhlé tělo zadarmo!

Tereza Kostková v 7 pádech Honzy Dědka
Tereza Kostková v 7 pádech Honzy Dědka (FTV Prima)

Herečka Tereza Kostková (47) se může pyšnit štíhlou postavou. Tu ale dle svých slov rozhodně nemá zadarmo! Stojí ji to spoustu odříkání.

Jelikož se pravidelně objevuje na televizních obrazovkách, figura je pro ni důležitá. Na podzim ji navíc čeká moderování pořadu StarDance, takže chce být v co nejlepší formě. C se týče cvičení v posilovně, tomu moc nedá, ale miluje túry, procházky a taky se od rána do večera nezastaví. A to, i když má volno.

Tereza Kostková: Co pro ni znamenají Shakespearovské slavnosti?

Video se připravuje ...

„Jdu i na velkou túru, klidně na sedm hodin, potom si lehnu a večer jdu hrát Ham­leta. Takhle to prostě ­kombinuji. ­Nemám ráda prokrastinaci,“ svěřila se herečka pro časopis Sedmička. Zaměřuje se samozřejmě i na svůj jídelníček. Snaží se jíst zdravě a především nejí večer. „Když si dám milované koláče, potom už nevečeřím, protože vím, že bych už přibrala. Nemám štíhlé tělo zadarmo, já fakt ne,“ dodala Kostková.

Tereza Kostková: Přesně vím, co budu dělat na Velikonoce a nestává se mi to moc často

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.