Natáčení druhé řady Kukaček v plném proudu: Vrací se i Kostka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Natáčení druhé řady Kukaček v plném proudu: Vrací se i Kostka!

Seriál Kukačky: Petr Kostka
Seriál Kukačky: Petr Kostka ( M. Rušinová, D. Černovský, ČT)

Měl sledovanost půldruhého milionu a lidi ráno v tramvaji řešili, co bude dál. Kauza po porodu vyměněných dětí v seriálu Kukačky diváky nadchla a přiměla k zamyšlení. Teď už se točí druhá řada! „Bude to ještě lepší, protože teď teprve začne řešení situace,“ naznačil deníku Aha! producent Filip Bobiňsky.

Na place už zase vládne režisér Biser Arichtev (45), který je současným nekorunovaným králem seriálů. Herci si moc rádi udělali čas. „Na pokračování Kukaček se moc těším, na jaro jsem nebral žádnou jinou práci,“ přiznal už v zimě Marek Adamczyk (34). Dostal velkou příležitost coby otec jednoho z vyměněných synů.

Už zase řádí

Markova poněkud mrzutého tchána hraje Petr Kostka (83). Doktoři mu léčili arytmii, ovšem nyní už zase řádí před kamerou jako mladík. V první sérii herec dokonce nechtěl při vjezdu autem na trať před vlak ani dubléra. Museli ho přemlouvat. Tvůrci i herci doufají, že seriál bude mít ještě větší úspěch než před rokem. „Věřím, že tentokrát se už diváci nebudou bát, že je to smutný a drsný příběh. Už snad ví, že to taky pohladí i pobaví, i když je to napínavé a místy trochu smutné,“ přiznává producent Bobiňski z Dramedy Production.

Kukačky: Vyříká si Rudolf s otcem staré křivdy? A co Marcela a její dítě?

Video se připravuje ...

Strach z covidu

Na natáčení první řady se hodně podepsal covid. Hlavně na nervech členů štábu. Onemocněla i Marta Dancingerová (30), seriálová manželka Adamczyka. Všichni se strašně báli nejen o Petra Kostku, ale i Libuši Švormovou (86), která mu hraje manželku. Naštěstí při nich stáli všichni svatí.

Půl milionu za vyzrazení děje!

Každého nejvíc zajímá, jak to dopadne. Ovšem ve smlouvách mají všichni zúčastnění a zasvěcení, že by je vyzrazení přišlo na rovného půl milionu. To už stojí za bobříka mlčenlivosti.

Remundová o režírování mámy

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.