Táta z Kukaček a zesnulá Bartošová jako hvězdy nové pohádky? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Táta z Kukaček a zesnulá Bartošová jako hvězdy nové pohádky?

Vánoční pohádka ČT Jak si nevzít princeznu.
Vánoční pohádka ČT Jak si nevzít princeznu. (ČT/ Nova/Blesk)

Jako princ ve zbrusu nové štědrovečerní pohádce Jak si nevzít princeznu se představí Marek Adamczyk (33), který ztvárnil jednoho ze dvou otců zaměněných novorozenců v divácky úspěšném seriálu ČT Kukačky. Jeho princeznou bude Anna Fialová (26). Ta zase propůjčila svou tvář tragicky zesnulé zpěvačce Bartošové (†48) v právě natáčené minisérii Iveta.

Anička, jejímž dědečkem byl legendární Limonádový Joe Karel Fiala (†95), prý pohádky miluje. „Vyrostla jsem na animovaných disneyovkách a z českých pohádek mám moc ráda Jak se budí princezny, Honza málem králem a samozřejmě Tři oříšky pro Popelku,“ svěřila se herečka. Libuše Šafránková (†68) podle ní byla jako Popelka opravdu kouzelná!

Život nejpopulárnější zpěvačky Ivety Bartošové

Video se připravuje ...

Pohádku Jak si nevzít princeznu napsal Petr Hudský (48) a režíroval ostřílený Karel Janák (51). „Když mě pozvali na casting, doufal jsem, že to klapne,“ svěřil Aha! Adamczyk, který se s Janákem setkal už při natáčení pohádky Nejlepší přítel. „U nás se moc netočí fantaskní příběhy se superhrdiny, my máme pohádky,“ řekl s povděkem. Vánoce má sympatický herec rád. Už tři roky tvoří pár s olympioničkou Evou Samkovou (27) a letos se těší na hodně lidí u štědrovečerního stolu. „Jsem z poměrně malé rodiny, tak jsem rád, že jsme s partnerkou dali naše klany dohromady a bude nás hodně,“ raduje se Adamczyk.

Důležitou roli hybatele děje mají v nové štědrovečerní pohádce ČT tři sudičky v podání Ivy Janžurové (80), Daniely Kolářové (75) a Nadi Konvalinkové (70). „Já jsem ta racionální a dovedu říkat i nepříjemné věci. Neexistují přece jen dobré věštby,“ říká o své sudičce Kolářová. „Ta moje je popletená, musí mě hlídat, abych neudělala ostudu,“ přidává se Janžurová. „A já hraju hodnou, ale radši bych si aspoň jednou v životě zahrála tu zlou,“ dodala se smíchem Konvalinková.

Remundová o režírování mámy

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.