Noid v očekávání: První reakce na pohlaví děťátka | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Noid v očekávání: První reakce na pohlaví děťátka

Václav Noid Bárta a Eliška Grabcová s ultrazvukem
Václav Noid Bárta a Eliška Grabcová s ultrazvukem (instagram)

Doma už má dvě dcerky a třetí miminko je na cestě. Zpěvák Václav Noid Bárta (40) si k letošním kulatinám nadělil dárek. Důvodů k oslavě ale má víc. Dvěstěpadesátkrát hrál v Ježíšovi a brzy mu půjde do kin pohádka, pro niž složil muziku.

„Máme důvod k úsměvu, protože čekáme malého prince nebo malou princeznu,“ oznámil Václav s partnerkou Eliškou Grabcovou před pár dny na sociální síti a hned je zaplavila vlna gratulací. Spolu vychovávají dvouletou Elsu, z předchozího vztahu s modelkou Gábinou Dvořákovou má Noid ještě sedmiletou Terezku.

Václav Noid Bárta: Postavil se před kameru a zkusil si herectví!

Video se připravuje ...

„Vyběhl jsem ze studia, běžel jsem za Eliškou a dal jí obrovskou pusu. Miminko bylo plánovaný a zadařilo se nám hned napoprvý. Bude po mně, už na ultrazvuku je vidět, že má prstíčky přesně na skládání hudby a hraní na klávesy," popsal první reakci na radostnou novinu. 

„Eliška je ve třetím měsíci, takže je to jistý asi na osmdesát procent. Ale vypadá to, že to bude další holčička. Jsem strašně šťastnej, protože budu jako Sylvester Stallone. Oba budeme mít tři holky!“

Vašek Noid Bárta změnil profesi nejenom sobě, ale i své přítelkyni tanečnici!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
31. 10. 2021 • 10:59

Noide! Hodně štěstí !!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.