To je síla! Takhle si Noid podal Ondřeje Vetchého! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 9. května 2024

Svátek slaví Ctibor, zítra Blažena

To je síla! Takhle si Noid podal Ondřeje Vetchého

Václav Noid Bárta v pohádce Tajemství staré bambitky 2
Václav Noid Bárta v pohádce Tajemství staré bambitky 2 (Foto Vojtěch Resler)

Herec Ondřej Vetchý (59) již podruhé ztvární obávaného loupežníka Karabu, jak se ale zdá, je to právě on, kdo skončí podveden či okraden! Tentokrát se kromě zákeřných rádců v podání Jiřího Lábuse (71) a Miroslava Vladyky (61) role záporáka zhostí i rocker Václav Noid Bárta (40).

Snažil se vyhýbat zločinu, ten se ale nevyhnul jemu! Na Ondřeje Vetchého alias loupežníka Karabu nastraží past pomstychtiví rádci, kterým v nečestném jednání pomůže Václav Noid Bárta. A jedná se o zápletku připomínající dnešní jednání nechvalně pověstných ››šmejdů‹‹! Zpěvák prozradil deníku Blesk například to, s čím/kým vším se musel během natáčení poprat!

Poslední klapka: Dotočila se pohádka Tajemství staré bambitky 2

Video se připravuje ...

„Pan Vetchý je herec, kterého si velice vážím, stejně jako všech ostatních. Zároveň jsem byl ten, který na pana Vetchého sáhl a srazil ho na zem. O něm je známo, že je velice dobrý bojovník, takže já ho mohl herecky aspoň takhle srazit,“ prozradil rocker Václav Noid Bárta. Na pokračování úspěšné pohádky Tajemství staré bambitky 2 se mohou diváci těšit koncem tohoto roku, konkrétně film zavítá do kin 9. prosince 2021.

Smělé srdce měj! První video z natáčení pohádky Tajemství staré bambitky 2

Video se připravuje ...



Přečtěte si
hanecek
6. 7. 2021 • 07:19

Napsat o V. N. Bártovi, že je rocker,. ... hmmmm... ., to chce silný žaludek ! To jako, že je něco, jako Mickov Jagger, R. Plant, Ozzy Osborne?? ???? Aha!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.