Vondráčková, Dušek, Dejdar: Tomuhle se propůjčili? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Vondráčková, Dušek, Dejdar: Tomuhle se propůjčili?

Lucie Vondráčková
Lucie Vondráčková (Foto: Petr Kurečka)

Po oblíbených Krysácích přichází stejný autor s ještě šílenějším nápadem. Hlavními hrdiny nového večerníčku mají být Hovnaysovi! „Bude to ještě kontroverznější, ale také roztomilejší,“ slibuje režisér, scenárista a animátor Cyril Podolský (46).

Jak už napovídá název, hlavními hrdiny budou tři rodinky hovínek! „Jedna žije v zadku, druhá v suchém záchodku a třetí v křoví,“ popisuje jejich duchovní otec.

Pouť za WC mísou

„Jednoho dne se sejdou v podzemí brněnské kanalizace, odkud vyrazí na pouť za bílou porcelánovou WC mísou. Vyprávěl o ní děda Hovnays a nikdo z nich neví, jestli opravdu existuje,“ naznačuje Podolský děj desetidílného večerníčku, který chce pobavit nejen děti, ale i hravé dospěláky.

Hvězdné obsazení

Hovnaysovým propůjčí hlas např. Jaroslav Dušek (59), Lucie Vondráčková (41), Jan Rosák (73), Pavel Liška (49) či Martin Dejdar (56). Ten má v seriálu jednu z hlavních rolí – dědu Hovnayse. „Taková výzva neodmítá. Komu se podaří zahrát si staré hovno,“ vtipkuje Dejdar.

Josef Dvořák: Na vnoučata musím mluvit jako Maxipes Fík

Video se připravuje ...

Tenkrát na záchodě

O hudbu se postará Lou Fanánek Hagen (54) a skupina Tři sestry. „Průvodní písnička má název Tenkrát na záchodě,“ prozrazuje duchovní otec Hovnaysových Cyril Podolský.

Hrdinové ze smetiště

Krysáci se zrodili v roce 2005 ve Filmových ateliérech Zlín. Postavy krys Hodana, Huberta a laboratorního potkana Edy, kteří žijí na smetišti poblíž Vizovic spolu s trpaslíkem Ludvíkem, namluvili Bolek Polívka (71) a Jiří Pecha (†74). Podle hotového seriálu byla napsány dvě knihy Jiřího Žáčka s ilustracemi Ivana Mračka Krysáci (2010) a Krysáci už jsou zase spolu (2013).

Gottová chce ve Finsku na léčení! A naštvaná Vondráčková. Její písničky radia nehrají

Video se připravuje ...

Podaří se je prosadit?

Momentálně tvůrci shánějí peníze. „Jsme malé studio. Vše vzniká v naší vlastní, nezávislé produkci, bez velkých televizí a cenzury. Aby díly mohly vzniknout, bude třeba dát do kupy kupu peněz, a proto jsme na Hithitu, kde nám můžete pomoci vše protlačit,“ říká producent Michal Škoda (45). Seriál má dle jeho slov ambice dostat se i za hranice. „Proto bude připravován v anglické, německé a polské verzi,“ dodává producent.



Přečtěte si
-bello-
19. 3. 2021 • 12:02

Kanaďanka Lucinka bude namlouvat průjem ,má praxi.Slovní průjem vůči Plekancovi , "národ " už zažil.Dušek se nacpe všude, nesnáším ho .
Jsou témata, která sice " originální " jsou, ale klidně můžou spát.Cpát slovo "hovňajs " dětem do hlavy je zbytečný, od svých současných rodičů slyší často a nejen to. Dnes jsou často matky výrazově , jak kanál i záchodová mísa dohromady.
Suchá hovínka a zácpy děti znají ze své stravy dobře, průjmy z majonéz a hranolků od Mekáče taky ( a jejich pediatři taky velmi dobře ).
Víc bych to nerozmazávala a byla bych ráda, kdyby na takový Večerníček peníze nesehnali.Porno na WC míse s protrženým toal. papírem a´t si natočí pro sebe .

pomahatachranit
19. 3. 2021 • 07:52

Originalni a vtipny, dobrej napad. Tesim se na to, jeste by mely ty postavy mit jmena bulvarnich “ novinaru “ ))))))))

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.