Během focení projektu Jsem žena, jsem kněžka se zpěvačka Lucie Vondráčková (41) rozpovídala o tom, jaké má do budoucna plány-pracovní i soukromé. Zatímco v plánech na dovolenou má jasno, pracovní záležitosti nijak rozmazávat nechtěla.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Lucie Vondráčková chtěla zůstat v Kanadě.
Děti měl podle jejího návrhu Plekanec lítat navštěvovat z Ćeska a dokonce dovolila, že kdykoli, ale platit alimenty , jak trubec jí i dětem pravidelně. A mj. slabomyslně argumentovala tím, že mají chudáci špatné průdušky a musí s nimi pravidelně lítat na Kubu..
A já jí tehdy vzkázala, že prokazatelně české Říčany léčí totéž, protože se nachází ve zcela výjimečném klimatickém pásu a hradila by je pojišťovna pokud jsou kluci na léčbu a ať nedělá vlny , existuje " Úmluva dětských práv " !
A vida! Kluci jsou jak řípa a na Kubu, nebo do Říčan nemusí
Taky se soudila o odškodné ,že nemohla dělat kariéru, když vychovávala děti.
Ale podle toho, jak se o ni bossové šoubýzu "perou" a podle toho, že bude číst knihy a ne nové své role bych řekla, že by jí měl někdo dát mokrej hadr na hlavu!
Pokud vím, tak na Kubu létala jenom s malým. Maty zůstával v Kanadě a hlídala ho babička Plekancová. Prý by oba syny nezvládla....
Jinak ke kariéře - v době pobytu v Kanadě natočila více českých filmů, absolvovala více koncertů, než po návratu. A to ještě zdaleka nebyl Covid. Vlastně si neuvědomuji vůbec žádný film, který by po návratu do Čech točila. Žádný koncert. Žádné divadelní představení, ve kterém by účinkovala. Za celých tři čtvrtě roku do vypuknutí epidemie v Čechách vůbec nic. Přitom peníze na chůvy měla a děti ve střídavé péči. Vůbec nic jí nebránilo v rozletu.
Takže kde je ta její obětovaná kariéra na oltář manželství? Kariéru spíš obětovala formě rozvodu, kdy si znepřátelila většinu fanoušků a tak už o ní nebyl zájem. Každý projekt s ní je risk, že se lidé budou bouřit a zavrhnou ho předem. Nějakých 5 až 10 tisíc věrných fanoušků jí nezachrání. Stále dokola natáčí písničky a klipy, ale téměř nikde je nehrají. Kanadský (americký) sen se jí rozplynul. Je nešťastná ze svých vrásek, které odstraňuje jak z fotografií, tak z videoklipů, takže vypadá spíše jako maska. Vlastní děti má pouze ve střídavé péči a vychovává jí je partnerka exmanžela. Vlastně je mi jí líto. Možná ten nápad okrást exmanžela obejitím podmínek manželské smlouvy ani nebyl z její hlavy.
Jarmilah: V lete cist knizky je nahodou ale skvelej plan, lezet s detma u vody, precist se da za leto spoustu knih, co proti tomu mate? Co je na tom spatnyho? Na Sazave je treba skvele, LV tam jezdi s detma casto, - a pologramoti to asi nechapou, ale cteni rozsiruje obzory)))
To si na Sázavě zaplavou,vody je tam po kolena.Tak si budou celé léto číst a nebudou ***amoti.Nemá ani auto,tak budou jezdit vláčkem a tahat ruksaky na zádech s knihami,jídlo,pití,deku,pláštěnku,jako jsme jezdili kdysi.Romantika minulého století.
pomahatachranit
"pologramoti " možná lecos nechápou, ale já jsem "gramot " a a 2 malé kluky nelze spustit z očí.Ležet s nimi na pláži a k tomu dokonce číst, na to zapomeň.
P.S.
pro tebe speciálně : malí kluci ležet nevydrží , což "gramoti " vědí a tak četbu dávají až když děti chrní .
14 Tony: Tak tady ji vycitaji, ze byla s detma na Kube u more a vy zase vykrikujete, ze je nikdy nevzala ssebou a vzdy byla na dovolene sama!?!! Takova blbost!!! Dyt se to vzajemne vylucuje, nemuzete se s tou priblblou nenavisti aspon domluvit, aby to nebylo tak okate trapny??? A soudne zadat o odebrani chlapcu? ))))) Jste normalni? Co se vam prihodilo na mozku?))))) A Kalenda- cili Lucie Tomkova- ta at se jde zahrabat, ze same samoty uz ji totalne hrablo.Jo, neprejicnost rozleptava a rozleptava..)))
borka 30 prečo klamete na Madeire boli chlapci, mali to v príbehoch, vy to viete, keby sa tu dala vložiť fotka, vložím!!! a asi aj teraz, mali v príbehoch zo Slovinska - Matyas držal na rukách Leontínku a bezali tam s Adamom, bolo to veľmi milé, či boli aj na Sardínii to sa nedalo vytušiť aj keď Plekanec má fotku s chlapcami aj Leontínkou z pláže ako sa hrajú, to tam má stále, viete to moc dobre, sledujete ich, ked boli karavanom asi boli u herecky nie? majú ich na striedačku, občas musia byť u matky, či?
Ještě by si chtěla pořídit další dítě,aby mohla oškubat dalšího tatínka.Jen ho musí napřed uhnat,nikdo o ni nestojí,chlapi se jí bojí.Má velice špatnou reputaci.