Vetchý netrpělivě vyhlíží volby: Boj o Hrad?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Vetchý netrpělivě vyhlíží volby: Boj o Hrad?!

Ondřej Vetchý: film Prezidentka
Ondřej Vetchý: film Prezidentka (Bioscop/Zuzana Panská)

Prezidentské volby se nezastavitelně blíží a klíčové tváře pomalu, ale jistě, zahajují své kampaně a snaží se oslovit potenciální voliče. Mimo kandidáty ovšem zbystřují i známé tváře, které rády podpoří své favority. Mezi nimi je i herec Ondřej Vetchý (60). Komu chce vyjádřit svou podporu tentokrát?

Před čtyřmi lety se postavil za Jiřího Drahoše (73), protože věřil, že s ním demokracie nebude pouze pojmem a její hodnoty budou skutečně platné. Podobného kandidáta by si přál i nyní. „Měl by to být člověk, který má morální kredit, strašně bych si přál, aby většinu z nás morálně a intelektuálně přesahoval. Má to být člověk, který má být důvěryhodný, nadstranický, má to být prezident všech a má mít naprosto jasné rozlišovací schopnosti, nesmí se bát převzít osobní odpovědnost za své rozhodnutí, stát si za nimi, člověk, který je ochotný přiznat, že se i mýlí,“ uvedl v podcastu ČTK na Letní filmové škole v Uherském Hradišti.

Jak informoval server stars24.cz, z aktuálně zveřejněných kandidátů má zatím herec dobrý pocit. „Na to jsme v poslední době nebyli zvyklí. Teď mám na mysli pana Fischera, pana Hilšera, paní Nerudovou. Znám i pana Středulu, s kterým jsem měl tu čest dlouhodobě spolupracovat, protože už 25 let pracuju v prezidiu herecké asociace a on je předseda odborů. Chci říct na jeho adresu, že jej ta funkce strašně zkultivovala..., je to člověk, který může být stejně jako paní Nerudová přijatelný pro spektrum voličů, kteří jsou vyhraněnější; tak jim mohou tito kandidáti méně vadit. Znám také pana generála Pavla, je to úžasný člověk, který ušel také obrovský kus cesty," prozradil dále v rozhovoru.

Kdo svede Prezidentku Ani Geislerové? Správný chlap Ondřej Vetchý!

Video se připravuje ...

Druhé kolo prezidentských voleb představuje velké finále, před nímž jsou zbylí kandidáti vděční za jakoukoli podporu, která by voliče neúspěšných kandidátů přesvědčila, aby dali jednomu nebo druhému svůj hlas. Velkou službu v takovou chvíli prokazují svým favoritům známé tváře včetně Ondřeje Vetchého, jenž se dle vlastních slov hodlá zapojit.

Jaká je Prezidentka Ani Geislerové? Silná i křehká, ale hlavně lidská

Video se připravuje ...

„Určitě hodlám, v případě, že se tam třeba přihlásí pan Babiš, tak ta situace vážná bude a v tomto okamžiku bude strašně důležité podpořit kohokoliv z těch demokratických kandidátů, podpořit systémového kandidáta proti tomu nesystémovému," dodal oblíbený herec Ondřej Vetchý.



Přečtěte si
hejhej
11. 8. 2022 • 13:28

jity:
Oni si někteří herci a zpěváci myslí, že jsou nadlidé a mohou do všeho žvanit. Nemyslím si, že jsou lidé hloupí, aby dali na nějaké podpory kandidátů od umělců.

jity
11. 8. 2022 • 09:06

Zlatý Kohák, ten tvrdí, že herci mají lidi bavit a ne je školit o politice. Za to má u mne palec nahor. Vetchý určitě ne.

AliAlice
10. 8. 2022 • 20:46

domino22.....

domino22
10. 8. 2022 • 19:01

Pan Vetchý se mi jako herec doposud líbil. Teď jsem s ním skončila. Ty jeho kecy nerozchodím. Drahoš a Pavel ???? To snad ne.....

hejhej
10. 8. 2022 • 14:58

Jakmile začnou herci zpěváci kohokoliv hodnotit, hned kandidáta zavrhnu. Drahoš byl možná dobrý chemik, ale že uměl stahovat králíky je funkci prezidenta opravdu málo a v debatách se neuměl vyjadřovat, jenom opakoval, že bude analyzovat. A profláklý komunista Pavel ? Ani náhodou.
Herci, věnujte se své profesí a neraďte.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.