Hanuš si otevřel pusu u Šípa! Sodovka jak hrom! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Hanuš si otevřel pusu u Šípa! Sodovka jak hrom!

Miroslav Hanuš v Případech 1. oddělní
Miroslav Hanuš v Případech 1. oddělní (Česká televize)

Na podzim se na televizní obrazovce objeví už třetí řada populárního seriálu Případy 1. oddělení, tvůrci zatím detaily neprozrazují, před prázdninami se dokončoval střih, ale Miroslav Hanuš (59), představitel šéfa mordparty Korejse, leccos jen tak mimoděk »pustil« do světa…

Na konci druhé řady zmizel na policejním ředitelství, šéfování přebral major Kozák v podání Ondřeje Vetchého (60). Vtipné bylo, že zajímavosti z natáčení Miroslav Hanuš před časem zmínil v pořadu Všechnopárty u Karla Šípa.

Miroslav Hanuš z Ulice: Žena a dcery mě poslaly na smrt

Video se připravuje ...

Oblíbený moderátor se dmul pýchou, že si v seriálu také zahrál a že jsou vlastně kolegové herci. O tom zrovna debatovali. „No jo, to máte pravdu,“ přitakával Hanuš Šípovi a smál se. Hraje v tom vlastně celý váš pořad. V prvním díle koukám coby Korejs doma na televizi na Všechnopárty a v tomhle křesle sedí mnou nenáviděný Vetchý a vytahuje se, co všechno vyřešil. Naštve mě to, a proto se rozhodnu, že se zase vrátím a budu vyšetřovatel,“ popsal úvodní motiv detektivního seriálu, který týdně sledovalo okolo dvou milionů diváků. A my se teď můžeme těšit na dalších třináct dílů.

Popsal také, že museli několik scén při postsynchronech přemluvit, protože tvůrci udělali odbornou chybu. „Mám v Nové Bystřici známého hodináře – on byl dřív policajt – a ptal se mě, jestli v pokračování seriálu budu hrát. Tak jsem mu popsal, že jsem plukovník, ale budu zase vyšetřovatel. Že se vracím na oddělení.“ Hodinář se prý zamyslel a hned vzal Miroslavu Hanušovi vítr z plachet. „Neurazte se, ale to tam máte chybu, to je nesmysl, povídá mi. Jako vyšetřovatel už nemůžete být plukovník, ale zase kapitán. U policie je jiný hodnostní postup než u armády. A měl pravdu.“ Takže se pár dialogů přemluvilo a seriál bude v pořádku. Úžasné je, že to zachránil hodinář z náměstí v Nové Bystřici.

Herec Miroslav Hanuš vozí na motorce fotografku Reflexu Nguyen Phuong Thao

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.