Známý herec o Bartošové: Vlčí touha po neštěstí | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Známý herec o Bartošové: Vlčí touha po neštěstí

Iveta svého syna milovala.
Iveta svého syna milovala. (profimedia.cz)

Ztvárnit tak kontroverzní postavu, jako byl tatínek Ivety Bartošové, byla pro herce Miroslava Hanuše (58), výzva! Role těžkého neléčeného alkoholika se ale zhostil na jedničku. 

Karel Bartoš se smutného konce své dcery nedočkal, zemřel v roce 2008, kdy se zřítil ze schodů a utrpěl masivní vnitřní krvácení. Kariéru zpěvačky a drsný svět showbyznysu jí ale často rozmlouval. Moc dobře věděl, jak křehkou duši má a bál se, že ji sláva jednou převálcuje. V podobné kůži se ocitl i Hanuš

Michal Samir promluvil o snímku Iveta

Video se připravuje ...

 

„Je to jeden z nejtragičtějších osudů v showbyznysu. A jsem rád, jestli to vyjde, že je to film, který pojednává o tom, co udělá bulvár a taková ta vlčí touha vidět neštěstí těch druhých. V jejím životě nechybělo obrovské drama,“ řekl Hanuš Expresu na premiéře snímku. 

„Pan Bartoš už nežije, tak mě na tu roli připravoval pan režisér a autor. Udělal nám o její rodině rozsáhlou přednášku, jinak bych těžko takové informace vyšťourával. Myslím si, že jsme s Alenou Mihulovou dobrý rodičovský pár,“ dodal Hanuš.

První trailer minisérie Iveta: Slavná zpěvačka ožívá na Voyo

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
-bello-
16. 5. 2022 • 22:51

lenatko + zapos
---------------------
brzděte oba !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.