Pohřeb, nebo party? Smrt režiséra Života na zámku neopouští radost | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Pohřeb, nebo party? Smrt režiséra Života na zámku neopouští radost

S Lubou Skořepovou, se kterou točil seriál Náměstíčko.
S Lubou Skořepovou, se kterou točil seriál Náměstíčko. (Foto Aha! – P. Machan, M. Pátek, herminapress.cz, ČTK, Deník, ara)

Pohřební služba k režisérovi seriálů Život na zámku nebo Náměstíčko Jaroslavu Hanušovi (†70) nespěchala. Manželka Klára Gočárová (60), které zemřel v náručí, se rozhodla, že svého Jardu ještě vyfešákuje. Oblékne do slavnostního, oholí, navoní a pozve na rozlučku jeho přátele.

A tak, když Hanuš své milované Kláře zemřel v noci ze středy na čtvrtek v náručí, trvalo ještě 17 hodin, než pro něho domů do Čerčan dorazili funebráci. „Manžela jsme s pomocí mobilního hospicu umyli, oholili, oblékli do smokingu, já mu dala motýlka a navoněla ho a takto čekal v posteli na svoje kamarády, aby mu řekli sbohem,“ řekla Aha! Klára, která pozvala všechny, kdo měli k Jardovi blízko, takže i Jaroslavu Obermaierovou (75), Kateřinu Macháčkovou (72) nebo Kateřinu Hrachovcovou (47), které hrály v seriálu Život na zámku.

Obermaierová o Jaruš Hanušové (+66): Zničil ji rozvod a alkohol!

Video se připravuje ...

„Takové veselé rozloučení si Jarda přál,“ komentovala Gočárová, jejíž manžel zemřel na rakovinu orgánů dutiny břišní. „Když to v létě zjistili, měl už metastáze, takže nešlo nic dělat, naštěstí jsme měli mobilní hospic, naučili jsme se mu dávat morfin, a tak jsme ho mohli mít doma,“ vysvětlila Klára. Ta za režiséra Náměstíčka či Života na zámku plánuje ještě zádušní mši, ale domácí. Tu by sloužil farář Martin Malata, který Kláru s Jaroslavem při druhém církevním sňatku oddával v roce 2017 v kostele sv. Havla v Poříčí nad Sázavou. „Je to báječný člověk, jezdil s námi i pravidelně na výlety na kole a moc jsme si rozuměli,“ popisovala Klára.

„Zádušní mše by u nás doma měla být takovým milým mejdanem s kytarou a country hudbou, kterou Jarda miloval, a s táborákem, na kterém by se daly opéct buřty. Moc doufám, že počasí bude přát a venku nám to vyjde,“ dodala Gočárová, se kterou má dvě děti. S bývalou manželkou Jaroslavou Hanušovou (†66), známou z pořadu Možná přijde i kouzelník, má tři děti, které se s ním přijely rozloučit ve středu.

Pohřeb Jaruš Hanušové (+66) z Kouzelníka: Kaiser, Lábus a Srstka v slzách!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.