Loučení se sestrou Švehlíka: DRAMATICKÁ SCÉNA PO POHŘBU! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Loučení se sestrou Švehlíka: DRAMATICKÁ SCÉNA PO POHŘBU!

Švehlík se synovcem Vašinkou ve vášnivé debatě.
Švehlík se synovcem Vašinkou ve vášnivé debatě. (Foto Aha! – Martin Hykl)

Přece jen jí přišel dát poslední sbohem! Alois Švehlík (82) neměl se svou sestrou Jiřinou Jakoubkovou (†88) zrovna idylické vztahy. Dokonce měl od ní zakázano, aby mluvil nad její rakví! Její syn a Švehlíkův synovec Marcel Vašinka (67) ho přesto pozval a po skončení obřadu si zřejmě vše vyříkali.

A protože jsou oba dva herci, gestikulovali při tom jako na divadle. „Nejprve něco říkal Marcel Vašinka a jeho strejda jen naslouchal. Pak ale začal pan Švehlík rozhazovat rukama, jako by se bránil, a sáhodlouze svému synovci něco vysvětloval,“ popsala deníku Aha! jedna z přítomných návštěvnic hřbitova. Dramaticky vyhlížející rozprava skončila před branou krematoria, kde se cesty obou herců rozešly. Zda v dobrém, nebo špatném, vědí jen oni dva. Každopádně zapít svou zesnulou sestru a matku spolu nešli.

Příčina smrti Altmannové. A reakce Rychtáře na seriál o Ivetě

Video se připravuje ...

Uvnitř rodiny

„Nemyslím si, že by se naše rodinné vztahy měly vytahovat na veřejnost. Pokud nějaké rozepře byly, tak zůstanou pouze uvnitř rodiny,“ sdělil Aha! Vašinka, kterému byl na pohřbu oporou jeho životní partner Marek Walter. „Je všeobecně známé, že vztah mezi Aloisem Švehlíkem a jeho sestrou Jiřinou byl špatný,“ prozradil Aha! vnuk zesnulé a Vašinkův synovec Dominik. „Už dřív mě tak babička poprosila, ať nedopustím to, že by Lojza vedl řeč na pohřbu,“ svěřil Dominik, který sám od sebe kontaktoval redakci.

Napjaté vztahy

Vztahy v rodině jsou stále napjaté a neuklidnil je ani pohřeb. „To, co tvrdí můj synovec, není úplně pravda. Moje maminka Jiřina se viděla se svým bratrem Aloisem před třemi týdny a víc to nebudu komentovat. Se synovcem Dominikem už dlouhodobě nemám žádný kontakt,“ řekl Aha! Vašinka.

Manželka Rudolfa Jelínka Martina: O Zdenku Procházkovou (†95) se starala až do konce!

Video se připravuje ...

Rozhádalo je dědictví?

Spor mezi bratrem a sestrou mělo údajně vyvolat dědictví po rodičích. Vyvrcholil před osmi lety, kdy hercova sestra přestala pracovat jako uvaděčka a šatnářka ve Stavovském divadle, kde její bratr hrál. Tehdy spolu podle tvrzení vnuka Dominika přestali mluvit úplně.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.