Zesnulá sestra Švehlíka měla přání: NESMÍ MI MLUVIT NAD RAKVÍ! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Zesnulá sestra Švehlíka měla přání: NESMÍ MI MLUVIT NAD RAKVÍ!

Švehlík odmítá, že by svou sestru osm let neviděl.
Švehlík odmítá, že by svou sestru osm let neviděl. (Foto archiv D. Dobeše, ara)

Herec Alois Švehlík (82) neměl se svou sestrou zrovna idilický vztah. Chovala prý k němu velkou zášť a podle jejího vnuka se neusmířili ani na smrtelné posteli. Dokonce Dominika babička zapřísahala, aby jí dal slib. Jiřina Jakoubková (†88), která zesnula s onkologickou nemocí, měla jasnou představu o svém posledním rozloučení. A řekla, co její slavný bratr nesmí na pohřbu udělat.

Spor v rodině měl odstartovat kvůli dědictví po rodičích. Eskaloval před osmi lety, kdy Švehlíkova sestra skončila své působení ve Stavovském divadle, kde působila coby šatnářka. To prý podle vnuka spolu přestali sourozenci mluvit úplně. Na dotaz deníku Aha! Švehlík odmítl, že by svou sestru od roku 2013 neviděl. „Je to lež,“ odpověděl jen, o čemkoliv dalším se však bavit odmítl.

Jejich zášť ovšem zašla tak daleko, že si na Dominikovi Dobešovi vynutila babička zvláštní slib. „Bylo všeobecně známé, že vztah mezi Aloisem a Jiřinou byl špatný. Už dřív mě tak babička poprosila, ať nedopustím to, že by Lojza vedl řeč na pohřbu,“ svěřil deníku Aha truchlící vnuk, který sám redakci kontaktoval.

Zemřela herečka Jana Altmannová († 77)

Video se připravuje ...

„Pohřeb má na starosti strýc Marcel Vašinka a já to považuji za jedinou možnost, jak zabránit tomu, aby se na pohřbu stalo to, co babička nechtěla,“ vysvětlil Dominik, proč se na redakci obrátil. Podle informací Aha! Švehlíkův synovec Marcel Vašinka (67) poslal pozvání na čtvrteční poslední rozloučení s Jiřinou Jakoubkovou také jejímu bratrovi Aloisovi.

Marcel Vašinka: POSTAVIL SE ZA STRÝCE

Synovec Aloise Švehlíka, herec Marcel Vašinka odhalil, jaké jsou nyní vztahy v rodině. „To, co tvrdí můj synovec, není úplně pravda. Moje maminka Jiřina se se svým bratrem Aloisem viděla před třemi týdny a víc to nebudu komentovat. Se synovcem Dominikem už dlouhodobě nemám žádný kontakt,“ svěřil se Aha! Marel Vašinka. „Nemyslím si, že by se naše rodinné vztahy měly vytahovat na veřejnost. Pokud nějaké rozepře byly, tak zůstanou pouze uvnitř rodiny,“ doplnil.

Hvězda Ordinace Jašków našel utajené sourozence: Život mu změnil jeden e-mail! A pak další...

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mbmb
10. 11. 2021 • 05:49

Rodiče mají téměř vždy protekčního fracka kterého přotěžují a to zničí rodinu na věčné časy Podrazy se úměrně věku nafukují.pak to končí ukradenou nemovitostí atd.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.