13 komnata Jackuliaka: Opilství, sexuální orgie a pak... SMRT SESTRY (†44) | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

13 komnata Jackuliaka: Opilství, sexuální orgie a pak... SMRT SESTRY (†44)

Ján Jackuliak
Ján Jackuliak (Foto: TV Nova, facebook.com)

Už si to nikdy nevyříkají. Slovenský herec Ján Jackuliak (42), který v Ordinaci v růžové zahradě jako Martynčák mlátil Danu Morávkovou (49) coby Zdenu Suchou, si nestačil najít cestu k sestře. Janě (†44) v roce 2018 praskla céva v mozku; okamžitě byla mrtvá.

To již nikdy nenapraví. V dětství rodiče hodili dospívající Janě o 5 let mladšího bratra na krk. „Lezl jsem jí na nervy. Odjela třeba s partou a svým klukem na víkend a musela mě vzít s sebou. Zamkla mě na celý den v bytě,“ popisuje zážitky, které hodně ovlivnily špatný sourozenecký vztah. Ján proto odešel hned po základní škole na konzervatoř, chtěl mít klid. Jenže pak s kamarády založili skupinu All X a šli soutěžit do X Factoru.

Ordinace se v novém roce vrací ve velkém stylu, záchranka se svlékla do naha!

Video se připravuje ...

„Jeden večer jsme vystoupili na obrazovce a druhý den začal neuvěřitelný kolotoč. Všichni nás najednou chtěli, měli jsme i deset koncertů za týden, prachy, orgie, holky v autech, pili jsme vše, co teklo,“ vzpomíná Jackuliak na doby, kdy ani nestačil vystřízlivět a sex byl na denním pořádku. Ruku v ruce s tím přišly první role. „Sestru jsem dál nezajímal. Opovrhovala mnou, myslím, že na mě i žárlila. Nepřišla nikdy ani do divadla, kde jsem hrál,“ dodává posmutněle. Pak potkal svou ženu Barboru, usadil se, uklidnil. „Jana se přestěhovala do Prahy, sešli jsme se, dokonce jsme si dali dárky. Pak odjela do Švýcarska a tam jí praskla céva v mozku. Byla na místě mrtvá,“ říká herec zdrceně.

Fanoušci budou překvapení i šťastní - Čestmír Mázl opouští vězení!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.