Iveta Toušlová: Nejasnost v ČT, ZRUŠILI JÍ 13. KOMNATU?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Iveta Toušlová: Nejasnost v ČT, ZRUŠILI JÍ 13. KOMNATU?!

13. komnata končí? strachují se diváci! Pořad dočasně mizí z obrazovek
13. komnata končí? strachují se diváci! Pořad dočasně mizí z obrazovek (Foto – archiv Blesku)

Co se děje? Tak se ptají nejen zaskočení diváci České televize. Tradiční páteční pořad 13. komnata, kde si slavní vylévají srdce, zmizel náhle z programu. Místo ní ČT1 ode dneška nasadila reprízu seriálu Četníci z Luhačovic. Znamená to snad, že je pořad zrušený?

Programové vedení na Kavkách rozhodlo, že na jaře připraví tým oblíbené 13. komnaty v čele s autorkou úspěšného projektu Ivetou Toušlovou (52) jen třináct příběhů a pak se pořad objeví na obrazovce zase až na podzim. „Tak to bylo domluveno,“ potvrzuje sama Toušlová.

Nepomohla ani sledovanost

Její pořad tak musí vyklidit pole, a to i přesto, že dojemné lidské osudy známých osobností přilákaly každý pátek večer k obrazovkám okolo milionu lidí. O takové sledovanosti si mnohé jiné televizní projekty mohou zpravidla nechávat jen zdát. Je snad už český rybník celý vylovený? „Ne, to určitě ne, máme kapacity i zajímavé náměty. Nicméně takto jsme divákům vzácnější a můžeme jim nabídnout ty nejsilnější příběhy,“ ujišťuje Iveta.

Na Kavkách mlčí

Místo pozastavených komnat ČT nasadila už od dnešního večera reprízu seriálu Četníci z Luhačovic. Ani k letošním 15. narozeninám tak nedostala »Třináctka« překvapivě zelenou na celý rok. Přitom diváky by to jistě potěšilo. Ředitel programu ČT Milan Fridrich (50) se do uzávěrky k tématu nevyjádřil. Co bude dál, tak není jisté. Mimochodem, během 17 sérií se natočilo a odvysílalo neuvěřitelných 516 dílů! Tolik lidských příběhů se podařilo Ivetě a jejímu týmu najít a zdokumentovat.

Tvář České Televize Toušlová promluvila o šíleném útoku expřítele! A Rychlý dotočil Ordinaci

Video se připravuje ...

Průkopnicí byla Pergnerová

Původně mělo v lednu 2006 vzniknout pouze 13 dílů a šlus. Pořad ale diváky okamžitě chytil. Úplně první, kdo pustil kameru do svého soukromého života, byla tehdy Tereza Pergnerová (46). Promluvila mimo jiné i o své závislosti na heroinu. V roce 2016, kdy měl pořad 10. výročí, točila Tereza znovu. Ukázala, jak se poprala s drogami.

Blesk Podcast: Langmajer sexappeal z tlamy nevymaže, Plesl v roli exceluje, řekl režisér

Video se připravuje ...



Přečtěte si
defakto
10. 4. 2021 • 10:19

....taky už bylo na čase zrušit tu její hovadinu !

Alva
9. 4. 2021 • 11:05

Místo toho máme v sobotu další pořad se Šípem o ničem, perfektní na sobotní večer!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.