Změny na Nově: PROČ SE ZBAVILI POLÍVKY? A víme, kdy zavřou Ordinaci! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Změny na Nově: PROČ SE ZBAVILI POLÍVKY? A víme, kdy zavřou Ordinaci!

Vladimír Polívka
Vladimír Polívka (foto ara)

Jaro bude plné změn! Byť Ordinace odvysílá poslední díl, přibudou do seriálu posily jako Petr Čtvrtníček (56), Pavel Kříž (59) a další. Naopak se škrtalo se v 8. řadě Tváře. K mikrofonu se totiž vrátí Ondřej Sokol (49), kterému bude sekundovat Aleš Háma (47). Diváci se ale budou muset s rozloučit s Vladimírem Polívkou (31). Aha! zjišťovalo, proč se ho zbavili a další novinky na Nově.

Ordinace v růžové zahradě

Nové posily Kříž a Čtvrtníček

Do závěrečné sezony půjde Ordinace v růžové zahradě 2. Podle informací Aha! by měli odvysílat poslední díl 10. června. Nova slibuje, že závěr patnáctiletého seriálu bude velkolepý. Než jim jejich oblíbené hrdiny jako Petra Rychlého (55) jako Čestmíra Mázla nebo Danu Morávkovou (49) coby Zdenu Suchou stopnou, pošlou do kamenické nemocnice čtyři nové postavy. Herec Robert Urban (24) z Tváře si zahraje Daniela Zacha. Ten zahoří láskou ke kolegyni Bibi Mrázkové (Marice Šoposké, 31). A lýtka se budou zapalovat i zdravotní sestře Radce (Anička Slováčková, 25), která se zamiluje do fotbalové hvězdy Rostislava Krále, jehož ztvární nováček Václav Jílek (39).

Vladimír Polívka promluvil o přepadení: Mohlo to dopadnout hůř...

Video se připravuje ...

A v Ordinaci se na jaře objeví i Petr Čtvrtníček (56) coby Rosťův fotbalový manažer. Poslední, kdo přibude, bude herec Pavel Kříž (59) coby Tibor Foldýn. Bude skutečným záporákem, ještě větším než primář Mára (Robert Jašków, 51), s nímž ho pojí temná minulost. Mára Tiborovi dodával medicínský kokain a Tiborovi se nyní tajemství hodí, aby Máru vydíral, a dokonce sáhne na to nejcennější, co Mára má. Na jeho současnou partnerku Táňu. Start: Čtvrtek 7. ledna 2021 od 20:20 hod.

Tvoje tvář má známý hlas

Vrací se Sokol

Díky tomu, že 7. řada měla úspěch, dostala další šanci. Nova kuje železo, dokud je žhavé a od 7. března odstartuje osmou řadu. S dost podstatnou novinkou. Tváří budou provázet dva moderátoři, a to Ondřej Sokol (49) a dosavadní porotce Aleš Háma (47). Kam ale zmizel Vladimír Polívka (31)? Podle informací Aha! nebude ani pravidelně v porotě. Přitom minulou řadu vytrhl štábu trn z paty, když to vzal za Sokola, který na moderování neměl čas. Nabídku podle všeho nedostal, byť si ho diváci pochvalovali. Osmá řada bude prý složená z nejlepších a nejoblíbenějších účinkující napříč všemi minulými řadami a Polívka ke staré gardě prostě nepatří. Alespoň tak tím argumentuje Nova. Start: Neděle 07. března 2021 od 20:20 hod.

Ulice

Nové zápletky

Nekonečný seriál vstupuje do druhé poloviny své šestnácté sezóny. Lumír (Václav Svoboda, 55) se bude vyrovnávat s odchodem milované partnerky Světlany (Tereza Bebarová, 45) a vypadá to, že se blýská na lepší časy. Magda (Veronika Čermák Macková, 26) se zamiluje a možná si dovolí žít život, který by si pro ni přála její maminka Zdenka (Yvetta Blanarovičová, 57). Peškovy (Rudolf Hrušínský ml., 74) ovlivní záblesk minulosti v podobě chaty, kterou Amálka (Dana Syslová, 75) zdědí po zesnulém exmanželovi. Bedřicha (Adrian Jastraban, 51) zklame Alice (Eva Hacurová, 27) a Anča (Ljuba Krbová, 62) se zamiluje jako mladá holka. Start: Pondělí 4. ledna od 18:30 hod.

Prvním dárkem finále Ordinace je pro diváky Marika Šoposká alias Bibi!

Video se připravuje ...

Anatomie života

Sestry Geislerovy

Zbrusu nový seriál Anatomie života vypráví osobní příběhy čtyř žen – sestřiček na traumatologickém oddělení. A to Ester Geislerové (36) alias Jany Navrátilové, Martiny Preissové (45) alias Táni Šnajdrové, Barbory Černé (25) alias Emy Zárubové a Jitky Schneiderové (47) alias Heleny Javorské. Hrdinky jsou každá v jiném věku a každá z nich řeší jiné problémy. Barbora je matkou samoživitelkou, Helena má manžela dva roky v komatu, Jana by chtěla studovat, ale manžel jí to zakazuje a nakonec Martina marně hledá lásku. Seriál bude mít jen dvacet dílů a zahraje si v něm vedlejší roli i Aňa Geislerová (44), sestra Ester. Start: Úterý 26. ledna od 20:20 hod.

Specialisté

Opět zasahují

Čtyři elitní policisté a týden co týden jeden trestný čin odehrávající se v kulisách Prahy. Tým kriminalistů tvoří kapitánka Šafářová (Eva Leimbergerová, 38), kapitán Beran (Jacob Erftemeijer, 31), kapitán Kovář (Jiří Hána, 44)a přísný major Strouhal (Martin Dejdar, 55), který policejním operacím šéfuje. Premiérové jarní epizody zavedou Specialisty do různých prostředí. Například na kliniku asistované reprodukce, mezi mafiány nebo mezi drogově závislé. Start: Pondělí 8. února 2021

Nové díly Výměny manželek i MasterChefa

Hlavním tahákem bude na jaře Výměna manželek. Tentokrát se diváci dozvědí například to, jak si mladičká Káťa poradí v nestandardní rodině, kde v podstatě žije žena s dvěma muži, anebo jak zvládne svérázná Jana deset dní v nádražním domku v rodině bývalých bezdomovců. Nova připravuje i další díly ojedinělé reality show Utajený šéf, oblíbené kuchařské show MasterChef Česko, svatebního experimentu Svatba na první pohled nebo doku-reality Malé lásky.

Ordinace se v novém roce vrací ve velkém stylu, záchranka se svlékla do naha!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Uživatel_5501658
20. 3. 2021 • 15:20

svatá pravda - tak nějak leklá hmota

defakto
19. 1. 2021 • 15:50

...nevím jaký je mladý Polívka herec , ale jako moderátor Tváře byl slabý jako čaj ! Jsem rád že to bude dělat místo něho zase Sokol . Obávam se , že nebýt tlačenky Polívkových rodičů , by se mladý na žádne herectví ani nedostal a dnes by dělalněco jiného .

mord
19. 1. 2021 • 10:20

Závistí se udav stará šmudlo není ti to nic platné. Mohla jsi to zkusit také, ale nic neumíš, tak nikdy nic mít nebudeš. Jenom tu závist a tak je to spravedlivé

mbmb
19. 1. 2021 • 09:58

herci rodice nechteji aby jejich deti delaly tohle povolani.Je s podivem mladi umelci pracuji v showbiz ! Takove penize nikde za takove mizerne vykony nevydelaji nikde ! A teda nepochopi clovek jak narika Zago­rova,­Vondrac­kova ,Bila - ty stareny mysli ze se budou do sto let na playback producirovat masam v o2 arene

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.