Kamila Moučková (†92): ROZLOUČENÍ ROK PO SMRTI | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Kamila Moučková (†92): ROZLOUČENÍ ROK PO SMRTI

Kamila Moučková
Kamila Moučková ( Tonda Tran, Michal Protivanský, archiv K. Moučkové)

Nezapomněli na ni. Hlasatelka Kamila Moučková (†92) zemřela loni v listopadu a její děti konečně mohou uspořádat důstojnou rozlučku. „Zvu všechny její přátele a příznivce čtyřiadvacátého listopadu v den výročí úmrtí Kamily do kostela U Salvátora na Starém Městě,“ řekla Aha! dcera Kateřina Frodl-Willig (73).

S obřadem čekala rok nejen kvůli panujícímu covidu-19, který nedovoloval setkat se ve větším počtu lidí. Měla velké starosti s o dva roky mladší sestrou Bárou (71). Ta trpí silnou cukrovkou, a má navíc kvůli nemocnému srdci 4 bypassy. Když dostala právě obávaný covid, šlo jí dlouhou dobu o život. Po těžkém průběhu nemoci dokonce nemohla chodit a zůstala upoutaná na lůžko.

„Čekali jsme dlouho, až se zotaví alespoň natolik, aby se mohla také zúčastnit rozloučení,“ svěřila Aha! Kateřina. Pak se rozhodla symbolicky pro den mámina úmrtí. Rozloučení se koná příští týden ve středu od 14 hodin. „Zvu všechny, kdo měli Kamilu rádi. V kostele promluví kněz Václav Malý,“ dodala nejstarší dcera Moučkové. Urnu s popelem má Kateřina u sebe na Mělnicku, kde žije.

Gottovou vítal nový ctitel! Nečekaná smrt v rodině Pavla Trávníčka! A zemřela Kamila Moučková!

Video se připravuje ...

Umírala bez rodiny

Kamila Moučková zemřela 24. listopadu 2020 v Domově svatého Karla Boromejského v pražských Řepích, kde naposledy vydechla i zpěvačka Eva Pilarová (†80). Kvůli pandemii u bývalé hlasatelky její potomci nemohli být...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.