Hvězda Gina Lollobrigida si na syna najala...LOVCE MAFIÁNŮ! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Hvězda Gina Lollobrigida si na syna najala...LOVCE MAFIÁNŮ!

Gina Lollobrigida s milencem Andreou
Gina Lollobrigida s milencem Andreou  (profimedia.cz)

Láska, navíc v kombinaci s psychickými problémy, dokáže být slepá. A tak se ikona italského filmu Gina Lollobrigida (94) nechává okrádat jejím o 60 let mladším přítelem Andreou Piazzollou (34). A když její jediný syn Milko Škofić (64) na matčinu ochranu vyřídil u kasačního soudu opatrovníka pro správu jejího majetku, vytáhla proti němu do boje!

Soudní spor začal už v roce 2015, zatím však bez zdárného výsledku. Andrea nadále rozprodává, podle obvinění bez vědomí herečky, její miliardový majetek. Naposledy prodal umělecká díla (konkrétně se mělo jednat o 350 kusů obrazů a dalších vzácností) v hodnotě 7,5 milionu korun! A když syn vymohl alespoň soudní usnesení, že Andrea nesmí používat hereččiny peníze na nic jiného než nezbytné výdaje, Gina proti němu najala advokátské eso – lovce mafiánů a bývalého palermského prokurátora Antonia Ingroiu!

Kristýna Janáčková se synem (7 měsíců) na party! Po celou dobu ho nosila na břiše

Video se připravuje ...

Klid na dožití

Nejvíce šokující však je, že Gina je na straně svého zajíčka, se kterým randí přes 10 let. Tehdy u ní začínal jako osobní řidič, nakonec ale slušně povýšil... „Neudělala jsem nic špatného, přesto se na mě moje rodina zlobí,“ štkala v neděli v italské televizi RAI 1. „Ve svém věku bych už měla mít klid na dožití, ten ale nemám...“ Jestli zrovna lovec mafiánů do rodinných vztahů vnese klid, je přinejmenším sporné...

Gabriela Partyšová

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.