Lollobrigida terčem podvodníka! Hřebeček točí její prachy | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Lollobrigida terčem podvodníka! Hřebeček točí její prachy

Gina Lollobrigida je lehce ovlivnitelná
Gina Lollobrigida je lehce ovlivnitelná (profimedia)

Filmová legenda Gina Lollobrigida (94) už skoro 10 let žije po boku zajíčka jménem Andrea Piazzolla (34). Teď ale jejímu o 60 let mladšímu milenci hrozí několik let v base. Důvod? Italské herečce prý neukradl pouze srdce, ale také peníze, cennosti a zpronevěřil desítky milionů korun!

„Obžalovaný mimo jiné v roce 2015 prodal byt a dva malé hotely v Římě a za utržené peníze si pořídil luxusní auta,“ stojí ve zprávě státního zastupitelství v Římě. Další zdroje zase uvádí, že se zmocnil šperků slavné Lollobrigidy, jejího nábytku i uměleckých děl a snažil se je »střelit« v aukci.

Trailer na film Cartouche

Video se připravuje ...

Naštěstí ale tehdy zasáhla justice a prodej cenností se nezdařil. Přesto zamilovaná Gina za Piazzollou, který jí také dělá asistenta, stále oddaně stojí. „Je to moje skála, o kterou se můžu pevně opřít. Stará se o mě. Jsou to moje peníze, můžu si s nimi dělat, co chci,“ sdělila rázně německému Bildu. Zřejmě to ale není tak úplně pravda... Psychiatrický posudek, který si od soudu vyžádal její syn Milko Škofić, (64), prý dosvědčuje, že je duševně labilní a zranitelná. Ve zprávě se o Lollobrigidě rovněž píše, že trpí obsedantně-kompulzivní poruchou a vykazuje paranoidní rysy, které vedou ke zhoršenému vnímání reality. Také je prý nestabilní a lehce ovlivnitelná. A Piazzolla, který od herečky dostal plnou moc, toho zřejmě hojně využívá. Na krku má totiž kromě podvodů i zpronevěru v přepočtu více než 175 milionů korun! „Zbožňuji Ginu, dal bych za ni život,“ kaje se mladý italský hřebec, minimálně rodina italské ikony mu ale ani slovo nevěří.

Slavná scéna z filmu Zvíře

Video se připravuje ...



Přečtěte si
zuzakirsch
8. 3. 2024 • 10:53

Měla dát svému synovi za života miliony. Ona jen říkala, že to jsou její peníze, takže si s nimi může dělat co chce. Takže ona to způsobila.

begonie
18. 11. 2021 • 09:04

Italský zajíček se snaží seč může a rodina skřípe zubama, že se dědictví tenčí.....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.