Gina Lollobrigida: Ukradla srdce tisícům mužů, ale ten poslední ji okradl | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Gina Lollobrigida: Ukradla srdce tisícům mužů, ale ten poslední ji okradl

1959 - Šalamoun a královna ze Sáby.
1959 - Šalamoun a královna ze Sáby.  (profimedia.cz)

Hvězda italského poválečného filmu doplatila na svou slabost na mladší muže. Smutný konec zažila herečka Gina Lollobrigida (†95). Té po celý život padali k nohám nejslavnější i nejmocnější muži světa, aby ji nakonec o všechno okradl její poslední mladý milenec!

Humphrey Bogart o ní kdysi řekl, že vedle ní vypadá Marilyn Monroe jako Shirley Temple Black a přesto tato žena na smrtelné posteli nevzpomínala na divoká sexuální dobrodružství a romantické vztahy, ale litovala, jak jí láska k zajíčkovi tak zaslepila oči, že mu dala přednost před vlastním synem! Ten stál u její smrtelné postele a držel ji za ruku. Milko Skofič (66) si u toho vyslechl zpověď, kterou by snad žádný syn slyšet nechtěl. „Jedna z posledních věcí, které jsem od ní slyšel, byl nářek: Všechno jsem udělala špatně... Myslím, že si v tu chvíli uvědomila, co všechno ztratila a že žila ve lži,“ čímž narážel na její vztah s o 60 let mladším asistentem. Andrea Piazzolla (36) se k ní nastěhoval už když mu bylo jednadvacet a od té doby vesele roztáčel její majetek.

Pohřeb ikonické Giny Lollobrigidy (†95): Po pietě na radnici smuteční mše v bazilice, přišly tisíce fanoušků!

Video se připravuje ...

Přesto, že herečku všichni upozorňovali na to, že Andrea jde jen po jejich penězích, zamilovaná »La Lollo« mu svěřila kontrolu nad celým svým životem. A stálo ji to 254 milionů, což je suma vyčíslená soudem, když hřebečkovi vyměřoval za nezákonné obohacování se na nesvéprávné osobě tříletý trest. „Ten podvodník docela rychle pochopil, že když jí zalichotí, dostane, co chce. Tak jí lichotil. Bylo to až neuvěřitelné. Když s ní mluvil, skoro před ní klečel,“ vypráví Milko hořce. „Držel jsem mámu až do konce za ruku. A ten zbabělec, ten zku*vený zbabělec, tam nebyl! Všechno jí vzal a najednou, když viděl, že den před smrtí není při vědomí, odešel a už se nevrátil,“ popisuje poslední dny matčina života jediný syn. „Deset let mého života je pryč a moje matka je mrtvá. Na závěť kašlu. Ukradl hlavně můj čas, který jsem mohl strávit s matkou,“ dodává nešťastný a rozezlený syn.

Víte, že...

...celkovou hodnotu majetku Giny Lollobrigidy některé zahraniční servery odhadovaly až na 5 miliard korun!

Románek s Castrem

Gina byla v životě dvakrát vdaná a měla nespočet milenců. Patřil k nim údajně i kubánský diktátor Fidel Castro (†90), se kterým dokonce i v roce 1974 pro italský časopis Gente udělala rozhovor. „Vždycky říkala, že je to její přítel,“ přiznává syn Milko.

Emília Vášáryová na Tháliích: Do filmu už se nevrátím!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
zuzakirsch
8. 3. 2024 • 09:49

Říká o mladém, že je z***syn. Ale co Gina, byla dost stará na to, aby si všechno uvědomovala. Byla s mladým plno let, on ji taky věnoval svoje nejlepší léta. Ona není o moc lepší než ten, kdo na vztahu s ní vydělal. To ona mohla za života dát plno milionů synovi. Ale nechtěla dát, tak nedala.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.