Katy Perry šokuje: Ukazovala umělé půlky? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Katy Perry šokuje: Ukazovala umělé půlky?

Katy Perry ukázala originální tanga s motýlkem.
Katy Perry ukázala originální tanga s motýlkem. (Instagram)

Rebelka Katy Perry (39) se tentokrát opravdu odvázala a na akci s názvem Billboard Woman in Music přišla v hodně vyzývavém oblečku. Akci společnosti, která každoročně uděluje ocenění pro „ženy v hudebním průmyslu, které významně přispěly k podnikání a které svou prací a trvalým úspěchem inspirují generace žen,“ pojala úspěšná hudebnice a partnerka herce Orlanda Blooma (47) po svém.

Patrně v duchu celé události se rozhodla, že bude sama inspirovat, i co se odvážné módy týče. Černá tanga doplnila korzetovou sukní a rovněž korzetovým topem a odhalila tak téměř celou postavu, včetně hýždí. Zaujal ovšem plastický motiv motýla v barvě kůže na spodní části zad a nikdo netušil, odkud kam tato protetická část těla sahá a jestli Katy ukazuje pod šňůrkami vlastní nebo umělé půlky!

Katy Perry na Met Gala v New Yorku

Video se připravuje ...

Usmíření s Taylor Swiftovou

Katy se akci mihla těsně poté, co v Austrálii navštívila koncert kolegyně Taylor Swiftové (34). S tou před časem nevycházela, obě zpěvačky se prý ale rozhodly spory urovnat...

Outfity Katy Perry

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.