Zpětný úder Stropnickému: Agáta a Vincent bojují za mámu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Zpětný úder Stropnickému: Agáta a Vincent bojují za mámu!

Vincent si pustil pusu na špacír
Vincent si pustil pusu na špacír (TV Nova, archiv Blesku)

Pořad  »Agáta a Vincent: Taky názor je samé překvapení a jeho hlavní esa - Agáta Hanychová (38) a její bratr Vincent Navrátil (26) se nebojí zabrousit i do rodinných témat. V jednom z posledních dílů se opřeli do bývalého manžela mámy Veroniky Žilkové (62). Inu...Martin Stropnický (67) dostal solidní nálož. 

S Martinem Stropnickým žili Agáta i Vincent osmnáct let, což je podstatná část života. A za tu dostali vskutku spoustu poněkud bizarních darů. „Netajil se tím, že dával dárky, co dostal na zahraničních cestách,“ prozradil Vincent. 

Navrátil má nový byznys s mámou Žilkovou: A co říkají na rozchod Agáty?

Video se připravuje ...

Mladý talent Navrátil Stropnického ani trochu nešetřil. „Můj bývalý otčím jezdil jako ministr obrany na ty cesty po světě, kde dostával dárky. A ty potom rozdával. Takže máma jednou k Vánocům dostala skleničky, kde bylo napsáno »Ministru obrany Martinovi Stropnickému«,“ cituje jej Život v Česku.

„Já od něj jednou dostal meč, který mu dal alžírský premiér nebo někdo takový,“ doplnil ještě Vincent. „Já myslím, že jsi dokonce dostal od něho i vodu po holení... To jsi byl menší, vůbec ti nerostly vousy...,“ vzpomněla si Agáta. 

Vincent Navrátil: Hledám kopii mé matky! Tu chci za ženu!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
fany22
11. 3. 2024 • 15:44

A ještě nedávno si pochvaloval, že tím že ho vychovával diplomat/ministr, se umí chovat. Že jinak by to bylo daleko horší. Což je asi pravda.
A za Žilkovou nemusí nikdo bojovat. Ta je sama průbojná až moc. Nakonec úplně všechny informace o rozvodu pocházely od ní. Od S. ani písmenko.

hejhej
11. 3. 2024 • 08:33

radlo:

AHel
10. 3. 2024 • 22:04

Pan Navrátil vypadal, že se vymyká z rodiny, ale bohužel, další ničema z klanu, je mi ho líto. Chlap nemá nikoho drbat a pomlouvat, zejména, když žili s nevlastním otcem tolik let pod jednou střechou, to je žalostné a nejvíce to ubližuje charakteru pana Navrátila...smutné.

fionora
10. 3. 2024 • 12:58

Hlavně že jste si to všichni přečetli a Agátě vydělali korunky. Děkuji

illenne
10. 3. 2024 • 11:03

Nejtrapnější dvojka, která si myslí, kdo ví jak, jsou úžasní. Nejsou, těží nejspíše jen ze jména rodiny. Nic nedokázali, ona influencerka, kdyby věděla, co je pořádná práce a starost o rodinu, jako spousta žen, které se živí skutečnou prací, tak by bylo vidět, že by to nedávala. Když má hlídání nebo malá spí, tak natáčí ty své živáky. Martin Stropnický udělal jedinou rozumnou věc, když se rozhodl z té rodiny odejít. Věřím, že si užívá klidný a pohodový život.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.