Žilkové eso v rukávu! Co zdědil Holomáč po Stropnickém? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Žilkové eso v rukávu! Co zdědil Holomáč po Stropnickém?

Veronika Žilková s Pepou Holomáčem.
Veronika Žilková s Pepou Holomáčem. (Foto Aha! – Martin Hykl, Jakub Poláček, Alexandr Malachovský, Marek Pátek)

Když se rozdávalo tělo bohyně, herečka Veronika Žilková (62) musela stát v první řadě. Na Instagramu se pochlubila snímkem ve žlutých plavkách z filmu Eliška má ráda divočinu, a všem spadla brada. No... těžko říct, jestli Stropnický nakonec neprohloupil.

Herečka natáčela ve svých osmatřiceti letech. Fanoušci se jednohlasně shodli na tom, že na snímku nápadně připomíná nejvýraznější sexsymbol 60. let Brigitte Bardotovou.

Navrátil má nový byznys s mámou Žilkovou: A co říkají na rozchod Agáty?

Video se připravuje ...

Žilková patří právem mezi naše nejkrásnější herečky, což dokazuje i poté, co už dávno překročila šedesátku. Pravidelné cvičeníčko, kterým baví svoje fanoušky na Instagramu, dělá patrně divy! Má totiž stejnou velikost jako Kordula!

Žilková výrazně pohubla během bouřlivého odchodu exmanžela Martina Stropnického, který se s herečkou po letech rozešel prostřednictvím emailu, kde se doznal k poměru s mladou kolegyní Markétou Horňákovou. Do formy se dostala znova poté, co se začala objevovat po boku blízkého přítele Pepy Holomáče, se kterým její život nabral novou energii. 

Před několika týdny svým přívržencům z dovolené, na kterou s Pepou, odjela vzkázala: „Seberte odvahu začít znovu randit. Po 18letech života s prolhaným politikem to nešlo snadno, ale pokud se najde někdo, kdo o vašich dětech řekne,že jsou skvělé, o vaší sporné postavě řekne, že je dokonalá a tleská vám z první řady, když pracujete... jděte do toho.“

Veronika Žilková s vnučkou Rozárkou: Plození mláďat je nejsilnější přírodní zákon!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.