Hanychové nový byznys: Výprodej věcí od Soukupa | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Hanychové nový byznys: Výprodej věcí od Soukupa

Podnikavá Agáta Hanychová: Zbavuje se dárků od Soukupa za statisíce!
Podnikavá Agáta Hanychová: Zbavuje se dárků od Soukupa za statisíce! (instagram)

Jaká matka, taká Katka, aneb další výprodej je tady! Agáta Hanychová (38) se patrně nechala inspirovat svou matkou, Veronikou Žilkovou (62), a rozhodla se zbavit minulosti. Princip je podobný, tentokrát se ale nelikvidují věci po nevěrníkovi Stropnickém, nýbrž dárky od Soukupa. 

„Holky, tady jsem se rozhodla prodat pár věcí, který už nechci mít… Špatná energie pro mě,“ přidala na sociální sítě na vysvětlenou a vzápětí vystavila luxusní šperk značky Chopard.

Agáta se Soukupem na premiéře Jana Žižky: Jáklovu premiéru vyměnili za svou

Video se připravuje ...

 „Lehce nošený, krásný stav. Aktuálně nedostupný, limitovaná edice. Komplet balení s certifikátem,“ představila náhrdelník. Její vyjádření napovídá, že šperk dostala od osoby, která jí to života mnoho štěstí nepřinesla, lze se tedy domnívat, že jde o dárek od Soukupa

Kolik jí prodej hodí, známo není. Agáta uvedla jen pořizovací cenu, kterou vyčíslila na 120 tisíc korun s dovětkem, že bližší informace poskytne pouze vážným zájemcům prostřednictvím soukromé zprávy. 

Její počin nápadně připomíná jednání mámy Žilkové. „Prodám nepotřebný obnošený snubní prsten. Značka: levně. Od 2. 11. 2023 jsem zase svobodná,“ ohlásila se koncem minulého roku. Zda a za kolik památku na exmanžela prodala, se neví. 

Jaromír Soukup o svatbě s Agátou: Plánujeme budoucnost se vším, co může přinést

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.