Nový chlap v blízkosti Nesvačilové: Zdědila ho po Agátě | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Nový chlap v blízkosti Nesvačilové: Zdědila ho po Agátě

Denisa Nesvačilová podědila chlapa po Agátě
Denisa Nesvačilová podědila chlapa po Agátě (archiv Blesku, Martin Hykl)

Výměna partnerů? Kdepak! Denisa Nesvačilová (32) se po kauze "Kolečko" už ke svému soukromí rozhodla nevyjadřovat. Zato novým manažerem se ráda pochlubí. Do služeb totiž přijala Pepu Koudelku, který léta pracoval třeba pro Agátu Hanychovou (38). 

„Když se podíváte na můj profil, tak to možná zjistíte, ale jestli jste líní, tak mám nového manažera. Těším se a děkuju,“ referovala Nesvačilová na svých sociálních sítích. I s Denisou Pepu, stejně jako s Agátou, pojí letité přátelství, lze tak očekávat bezproblémovou a milou spolupráci. 

Denisa Nesvačilová: Nejsem pobouřená, že dostávám jen samé svině

Video se připravuje ...

„Známe se delší dobu. Potkávali jsme se na akcích a bavili se na kamarádské úrovni, sedli jsme si a rozhodli se, že se spojíme i pracovně. Denisa je velmi vytížená herečka a hodil se jí někdo, kdo by ji občas zastupoval, tak jsme se domluvili. Věříme, že jak si rozumíme jako kamarádi, tak nám to bude fungovat i pracovně,“ má radost i Koudelka. 

Ten za poměrně velké pozornosti médií loni ukončil spolupráci s Agátou. Zlí jazykové tenkrát tvrdili, že za rozchodem stojí neshody v osobním životě. To však posléze oba dva vyvrátili. „Od Agáty jsem se rozhodl odejít já. Potřeboval jsem po osmi letech změnu. I nadále zůstáváme v nepracovním kontaktu," osvětlil například Pepíno před časem pro Super.cz. 

Je to za mnou, už je to dobré, říká k rozchodu s Kolečkem Denisa Nesvačilová

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Celebrity-chachacha
1. 2. 2024 • 22:56

Ale jinak z ruky do huby .

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.