Vzpomínkový koncert na Hanku Zagorovou (†75): 5 milionů na pódiu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Vzpomínkový koncert na Hanku Zagorovou (†75): 5 milionů na pódiu!

Vzpomínkový koncert na zesnulou Hanu Zagorovou byl velmi dojemný.
Vzpomínkový koncert na zesnulou Hanu Zagorovou byl velmi dojemný.  (CNC: Marek Pátek)

Vánoční koncerty Hana Zagorová (†75) milovala. K tomu svému si dokonce sama napsala scénář. Na vzpomínkový koncert vzdalo zpěvačce hold mnoho kolegů. Dojatý byl nejen vdovec Štefan Margita (67), ale i Monika Absolonová (47) a Denisa Nesvačilová (32).

Monika Absolonová po téměř dvouhodinovém koncertu pozvala po děkovačce na jeviště pražské Lucerny vdovce Štefana Margitu (67). „Je tady mezi námi ten, kdo znal Haničku nejlépe, kdo s ní byl nejdéle. Štefane, prosím,“ vyzvala pěvce. Ten seděl mezi svými synovci a neteřemi a pod tlakem emocí se napřed zdráhal. Pak ale přece jen vystoupal na pódium a s violoncellistkou Iris Moris zazpíval dojemnou píseň s názvem Neodcházej. Chvílemi se musel kvůli kanoucím slzám otočit k publiku zády.

Drahé hvězdy

Leona Machálková (56) se celá zahalila do zlata, Marta Jandová (49) a Jitka Čvančarová (45) vynesly šperky ALO diamonds za miliony. Jandová si vypůjčila náušnice za 1,55 milionu Kč a náramek za 895 tisíc korun. Čvančarová měla větší odvahu, na uších jí visely náušnice ve tvaru kapky za 737 tisíc a na ruce se blyštil diamantový náramek za 1,67 milionu korun. Pozadu nezůstala ani herečka Denisa Nesvačilová, která všechny překvapila pěveckým talentem. Její titěrné minišaty měly tak hluboký výstřih, že vnady tak tak udržela na místě a ověsila se šperky v hodnotě 1,37 milionu korun.

Rok od smrti Zagorové: Jak na ni vzpomíná Jitka Zelenková?

Video se připravuje ...

Staří známí

Na jevišti se objevili i letití spolupracovníci. Karel Vágner (81) zazpíval jejich společný hit Mistr basů, při kterém Hanku nahradila jeho dcera Andulka (26). Standa Hložek (69) pro změnu zazpíval další pecku, a sice Můj čas ze seriálu Sanitka. „Je to kus společného života. Když jsme teď zpívali písničku ze Sanitky, úplně ve mně zatrnulo,“ prozradil Aha! Hložek. Jediný, kdo kvůli bronchitidě chyběl, byl zpěvák Petr Rezek (80).

Patrasová dostala trest za řízení v opilosti. Jaké bude počasí? A Margita plánuje uložit urnu

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Marie Bursikova
22. 2. 2024 • 06:32

Příšerný koncert i v TV , škoda času i peněz. Ta Zagorová špatná vyslovnost a ty slátaniny viz spěchám to jsou texty pro pomocnou skolu

AnetaJ
21. 12. 2023 • 13:01

Souhlas

Jana Nováková
21. 12. 2023 • 10:06

A co takhle udělat vzpomínkový koncert na počest Věry Špinarový.Přece se nedá srovnat jedna,věčně vzpomínaná zpěvačka s kňou­ravým­,infan­tilním­,syka­vým hlasem se zpěvačkou s pevným,jasným hlasem s vysokým rozsahem.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.