Margita poprvé odhalil, co zažívá u hrobu Zagorové | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Margita poprvé odhalil, co zažívá u hrobu Zagorové

Hanka Zagorová zatím v hrobě není, Štefan Margita ji má u stále v urně doma.
Hanka Zagorová zatím v hrobě není, Štefan Margita ji má u stále v urně doma. (archiv Blesku)

Operní pěvec Štefan Margita (67) udělal před několika měsíci zásadní rozhodnutí. Urnu své milované manželky Hany Zagorové (75) uložil do hrobu, který byl do té doby prázdný. Teď chodí svou ženu pravidelně navštěvovat na hřbitov. Jak se tam cítí?

Štefan po boku Hanky strávil dlouhých 30 let svého života a loučení s ní pro něj muselo být nepředstavitelně těžké. Urnu s jejími ostatky měl schovanou doma a dávala mu pocit, že je Hanka stále s ním. Dnes už je ale všechno jinak. „Je uložená a vzhledem k tomu, že mám velice blízko na Vyšehrad, tak kdykoli mě to odpoledne napadne, řeknu si, že se jdu projít a skočím za ní na ten hřbitov, zapálím svíčku a tak to je," pronesl Magita pro eXtra.cz.

Margita konečně na muzikálu z písní Zagorové: Hanka tady bude vždy

Video se připravuje ...

Vdovec se svou manželkou na hřbitově i rozmlouvá.  „Cítím tam takovou obrovskou sílu, a že mi drží palce," řekl tenorista, který se smutek snaží zahnat prací a té má naštěstí požehnaně. Pečuje i o své zdraví, snaží se dodržovat vyvážený jídelníček a na doporučení lékaře i cvičí. „Věnuji se i sportu, cvičím pořád a to je strašně důležité, protože mám po operaci zad, zlobila mě plotýnka a od té doby denně cvičím," dodal na závěr Margita.

Patrasová dostala trest za řízení v opilosti. Jaké bude počasí? A Margita plánuje uložit urnu

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.