Štefan Margita (66) má smolíka: Ruší naplánované koncerty! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Štefan Margita (66) má smolíka: Ruší naplánované koncerty!

Štefan Margita náhle onemocněl ve španělské Malaze.
Štefan Margita náhle onemocněl ve španělské Malaze.  (Instagram, archiv Blesku)

Operní pěvec Štefan Margita (66) zápolí s nepříjemnou nemocí. Vdovec po zpěvačce Haně Zagorové (†75) doplatil na příšerná vedra, které nyní panují po celé Evropě. Kvůli podlomenému zdraví musel zrušit včerejší koncert.

Léto tráví Margitova ve španělské Malaze, a právě tady se mu přitížilo. Za všechno můžou velké teplotní rozdíly mezi venkovní teplotou a vychlazenými prostorami uvnitř. „Je tady strašné vedro, přes 40 stupňů. Všude, kam vejdete, je zapnutá klimatizace, a tak jsem dostal silnou angínu,“ vysvětlil pěvec. „Beru léky a v tom vedru piju čaj. Hlásí, že bude i 42 stupňů. Nejde dojít ani do jednoho ze supermarketů, klimatizace je tam totiž puštěná na 15 stupňů,“ postěžoval si webu TN.cz Margita. Otravná angína ho tedy uvěznila v Malaze, zpěvák tak musel z diáře vyškrtat i některé pracovní povinnosti. „Ve středu jsem měl letět do Prahy, ale to bohužel nešlo. Tak se Dačicím omlouvám,“ dodal.

Koncert Štefan Margita a hosté v 02 aréně

Video se připravuje ...

Kdo chce Smolíka?

Za operního pěvce tak musel včera zaskočit zpěvák Jakub Smolík (63). Pořadatelé byli ale připraveni i na to, kdyby divákům Smolík jako náhrada za Margitu nevyhovoval. „Pokud na koncert Jakuba Smolíka jít nechcete, na Infocentru Dačice vám oproti vstupence vrátíme peníze,“ uvedl pořadatel koncertu.

Margita konečně na muzikálu z písní Zagorové: Hanka tady bude vždy

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.