Harapes má vdovce po Zagorce plné zuby: Košický mindrák! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Harapes má vdovce po Zagorce plné zuby: Košický mindrák!

Harapes se ostře vyjádřil na adresu vdovce po Zagorové!
Harapes se ostře vyjádřil na adresu vdovce po Zagorové! (Foto ara)

„Byl to vysloveně sladký život, když jsme se doslova koupali v šampíčku. Všechno bylo veselé a bezchybné," bájí Vlastimil Harapes (76) ódy na život s Hankou Zagorovou (†75). Na jejího šestašedesátiletého manžela má ovšem názor zcela odlišný!

„Poznal jsem ho ještě z Košic, kde chodil se svou klavíristkou na mé představení. Někdy jsme po skončení ješte spolu poseděli, vždy s ním byla zábava,“ zavzpomínal Vlastimil Harapes na Štefana Margitu. Jedním dechem ovšem v rozhovoru na webu PLUS 7 DNÍ upřesňuje!

Vlastimil Harapes: Už mám odpor k pohybu, bylo ho dost!

Video se připravuje ...

„Se Štefanem jsme se příliš neskamarádili, ale byl jsem je párkrát navštívit také v jejich novém bytě v Podolí. Měli to tam pěkné,“ přiznává někdejší baleťák, kterého rozčiluje současné Margitovo chování: „To, co vyvádí po její smrti a jak komunikuje s bulvárem, je trapné. Chce být viděný. To, jak se prezentuje, je takový košický mindrák,“ nešetří někdějšího soka v lásce k Haně Zagorové.

Margita konečně na muzikálu z písní Zagorové: Hanka tady bude vždy

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ELLA Průšová
17. 8. 2023 • 17:09

illenne; Štefíček si tu neustále na něco a na někoho stěžuje, že ho všichni přátelé opustili, když Hanka zemřela......, kecá, to on, zakázal lidem jít na pohřeb, jít se s ní rozloučit, těm, co to dovolil řekl, jaké květiny a hlavně v jaké barvě smějí donést nebo je on vyhodí! Takovej dobrák, je Štefíček a po její smrti, se neustále někde zviditelňuje a využívá Hanku, měl by mít k ní úctu! Je mi tím odpornej!!

ELLA Průšová
24. 6. 2023 • 17:56

illenne; co obdivujete na Štefíčkovi? Je to hnusák na první pohled! Nebojte se, on Štefíček má alespoň o čem psát, jenže lidi měli rádi Hanku, né jeho, křiváka!

stoura
23. 6. 2023 • 14:10

K Vašemu příspěvku se s dovolením přidám, ten člověk je na pohled nesympatický!!

Jana Nováková
22. 6. 2023 • 23:48

Jestli je jeden i druhý gay je úplně jedno.I ti mohou žít se ženami v poklidném manželství.Znám takové.Ale Margita to s tím truchlením šíleně přehání.Národ na Zagorovou nezapomene a on se pomocí ní zviditelňuje.Je s těmi vzpomínkami už otravnej.

luxardo
22. 6. 2023 • 19:24

Manželství potřeboval Margita jako sůl. Bez toho by na mezinárodních scénách neobstál. Musel zakrýt svou homoorietaci. Zrovna tak to potřeboval i Harapes a tak se
vytvořil románek.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.