Exmilenec Zagorové Vlastimil Harapes: SCHÁZELI JSME SE ZA ZÁDY ŠTEFANA! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Exmilenec Zagorové Harapes: SCHÁZELI JSME SE ZA ZÁDY ŠTEFANA!

Hana Zagorová a Vlastimil Harapes
Hana Zagorová a Vlastimil Harapes (Aha! – Robert Klejch)

Zavzpomínají na ni její nejbližší. Nejdůležitější muž v životě Hanky Zagorové (†75) ale bude chybět. Dostat vdovce Štefana Margitu (66) a exmanžela Vlastimila Harapese (76) na jeden gauč se nepovedlo ani moderátorovi Honzovi Dědkovi (50).

Kdy jindy si připomenout zesnulou Haničku Písničku než na Vánoce, byť to pro ty, kteří ji milovali, nebude jednoduché. „Dřív jsem na to zkrátka duševně neměl. Ani dnes to nebude jednoduché, teď už dokážu mluvit,“ svěřil se Harapes, který samozřejmě pozvánku na natáčení Vánočních 7 pádů s Písničkou do Švandova divadla taky dostal. „Vzpomínám na ni velmi často, protože jsem ji měl opravdu velmi rád a dlouho jsem se nemohl smířit s tím, že už tu není,“ dodal zarmouceně.

Nemusí se?

Spolu s ním budou vzpomínat zpěvaččini další celoživotní přátelé, chybět ale překvapivě bude vdovec Margita! Deník Aha! zjistil, že se omluvil kvůli koncertu. Podle zákulisních informací se ale s Harapesem a dalším hostem – Hančiným kapelníkem a celoživotním přítelem Karlem Vágnerem (80) – dvakrát nemusí. To naznačují i čísla. Speciální díl se natáčel 17. listopadu a dle dostupných informací Margitovo velké turné Na správné cestě odstartovalo až 21. listopadu v Plzni.

Vdovec po Zagorové (†75) Margita v slzách: Soška pro Haničku do nebe!

Video se připravuje ...

30 let spolu

Operního pěvce Hančina smrt letos v srpnu tvrdě zasáhla – byl jí oporou 30 let a jako jeden z mála věděl, jak je na tom se zdravím... Vánoční speciál 7 pádů s Písničkou nabídne televize Prima svým divákům v úterý 20. prosince ve 20:15 hod. Na Hanu Zagorovou budou vzpomínat také její nejlepší kamarádky – herečka Vlasta Peterková (76) a zpěvačka Monika Absolonová (46).

Tajná dostaveníčka za zády Štefana!

Smrt jeho bývalé ženy Vlastimila Harapese tak semlela, že se uzavřel do sebe a omezoval se na odpovědi »ano – ne«. V talkshow se ale bývalý baletní mistr rozpovídal možná až moc. Nechtěně totiž prozradil, že se s Hankou vídal, když nebyl Štefan doma. „V kontaktu jsme byli čím dál méně. V našem setkávání byly čím dál větší mezery. Dříve mi Hanka zavolala, že třeba Štefan někam odjíždí a že si spolu uděláme hezký večer. Ale už dlouho ne. Nemohu říct, že bychom byli v kontaktu do poslední chvíle, to ne,“ vykládal během natáčení.

Absolonová je rozplakala

Vágner měl jediné přání: „Hlavně to nesmí být smutný! Kdybychom se nechali unést tímto směrem, tak bychom se tu utopili v slzičkách, protože jsme tu Hanku všichni čtyři milovali...“ To by ale mezi hosty nesměla být Absolonová, která všechny dojala zpěvem Hančiny nejoblíbenější písně Rybičko zlatá, přeju si. „Naposledy jsme měly babinec v době covidu, dělaly jsme online vysílání u Hanky doma. Byly jsme hodně v kontaktu, ale jak se toho covidu vzhledem ke svému onemocnění hodně bála, nechtěla se potkávat s lidmi, tomu jsem absolutně rozuměla...“ svěřila Monika.

Hrdinky muzikálu z hitů zpěvačky Zagorové (†75) tvrdí: Hanka tady byla s námi!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
safinka59
18. 12. 2022 • 08:12

Každý žijeme svůj život a kritizovat osoby, nebo vztahy jiných je k smíchu ! Opravdu máte všichni svatozář ?
Mimochodem, není zlato co se blyští ! Pan Harapes jsem si jistá, že ve vztahu k Zagorové byl a je čistá duše. Ona ho zradila, scházela se, ač pořád vdaná s pěvcem. Máte pocit, že to bylo v pořádku ? V jeden den rozvod a další svatba...to je normální ?
Proč nikdy neměl Margita nějaké předešlé vztahy se ženami... není to divné ?
A jestliže byl pár Zagorová & Margita třicet let pro veřejnost jenom slunce, opravdu i v soukromí ?
A pokud se stýkala, ač jenom někdy Zagorová s Harapesem, to svědčí pouze o morálním charakteru Vlastíka, protože každý jiný by jí po ty zradě poslal do pr...

Právě proto nechme každého být, jiné pohledy, názory... připomíná mi to Gotta. Také v něm někdo viděl nehasnoucí hvězdu, někdo zůstatek postkomunistického režimu, člověka milujícího sexuální orgie, posluhovače KSČ a hlavně, extrémně sebevědomého ...

fany22
17. 12. 2022 • 20:15

Tak se párkrát sešli bez Margity, zavzpomínali, popovídali si. Proč v tom hledat nějakou senzaci?
Jinak taky si myslím, že je to nevhodně brzy Margitu zvát a čekat od něj nějaké vzpomínky.

johanaa
17. 12. 2022 • 10:02

Harapesi, co tím sledujete....Taková sdělení i kdyby byla pravdivá, může zveřejňovat jen blb..

Uživatel_296885
16. 12. 2022 • 20:57

Harapes a Vágner nesahají panu Margitovi ani ke kotníkům.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.