Rezek na bolavé téma: Zveřejnil poslední SMS od Zagorové! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Rezek na bolavé téma: Zveřejnil poslední SMS od Zagorové!

Koncert Hany Zagorové v Lucerně: S Petrem Rezkem
Koncert Hany Zagorové v Lucerně: S Petrem Rezkem (Martin Hykl)

Celkem spolu odehráli přesně 2016 koncertů. Když zpěvačka Hana Zagorová (†75) zemřela, jejího kamaráda, hudebníka Petra Rezka (80), to hodně vzalo. Nazpívali spolu nespočet hitů jako Asi, asi nebo Ta pusa je tvá. Rezek nyní přiznal, jakou zprávu mu Zagorová poslala před svou smrtí.

Petr s Hankou plánovali ještě ke konci jejího života společné turné. V té době už porazila zákeřný covid-19, ale přesto nevypadala vůbec dobře.  „Bylo jí blbě, a když ve zkušebně zjistila, že nemůže zpívat, že to prostě není dobré, bylo mi jí tak líto. Byla z toho nesmírně nešťastná. Publikum, pódium, to byl její život. V říjnu potom zkolabovala, byla v nemocnici a turné se už nikdy nekonalo,“ svěřil se hudebník pro Blesk.cz. To byl den, kdy Zagorovou viděl naposledy.

Úmrtí 2022: Kdo ze slavných nás tento rok opustil?

Video se připravuje ...

Jejich poslední společný kontakt proběhl zhruba měsíc před její smrtí. „Šel jsem ve Vodňanech po ulici a kdosi mi říká: ‚Pozdravujte Hanku, ať se nám brzy uzdraví a zase nám s vámi zpívá.‘ Napsal jsem jí to, řekl jsem si, že to Hance udělá radost. A ona mi odepsala to svoje: ‚Děkujuuu!!!‘ A potom nebyla už ani SMS, potom mi umřela,“ dodal smutně Rezek.

Vdovec po Zagorové (†75) Margita v slzách: Soška pro Haničku do nebe!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.