Skončí Margita před soudem? Šokující obvinění vdovce po Zagorové! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Skončí Margita před soudem? Šokující obvinění vdovce po Zagorové!

Štefan Margita
Štefan Margita (FTV Prima)

Operní pěvec Štefan Margita (66) se možná až příliš upnul na dcerku svého kolegy Michala Kindla (34), malou Adeline (1). Už od jejího narození o ní mluví jako o své vlastní vnučce, což začalo vadit její skutečné babičce Zuzaně Lipavské. Ta už je na Štefana pořádně naštvaná a dokonce hrozí i soudem!

Podle Zuzany zašel Margita až příliš daleko. Nejen, že malou Adeline neustále označuje za svou vnučku, ale jako kmotr jí dal dokonce i druhé jméno Stephanie. „Margita nikdy nebyl a není její dědeček!“ pronesla důrazně Zuzana pro Blesk.cz. „Hanička už tu není, aby se mohla bránit. Ale jsem tu ještě já. Nebyla to ona, kdo mě připravil o rodinu, nikdy by to neudělala. Nikdy nikde neřekla, že je to i její vnučka a to, co se děje, nechtěla!“ pronesla Lipavská.

Vdovec po Zagorové (†75) Margita v slzách: Soška pro Haničku do nebe!

Video se připravuje ...

Podle Zuzany je Štefanův zájem o malou Adeline přehnaný a navíc je to pro ni prakticky cizí člověk. „Tahle malá, krásná holčička si nezasloužila, aby ji peníze a něčí povrchní sláva připravila o část vlastní rodiny. Krev není voda, píší mí přátelé. A já jsem její vlastní babička,“ zdůraznila.

Rozhodně celou situaci nenechá jen tak. Plánuje o vnučku bojovat. „To, že je někdo celebrita a myslí si, že si může všechno dovolit, neznamená, že se před ním člověk musí sklonit a bát se, že nebude mít na případné soudy. Já strach nemám,“ překvapila Zuzana, která doufá, že celou situaci co nejdříve vyřeší. Na cestě je totiž i druhé vnouče a ona se děsí toho, co nastane.

„Paní Zuzanku jsem potkal tak třikrát v životě a vždy se chovala velice mile, tak najednou je překvapující její reakce, ale jaký má vztah ze svou dcerou, opravdu netuším. Ale moje jméno se jí asi hodí použít jen kvůli tomu, že se k nim chovám hezky a přijal jsem je jako vlastní rodinu? Docela smutné. Přeju jí zdravý nový rok a ať si to oni sami vyříkají,“ zareagoval operní pěvec na webu eXtra.cz. 

Zdroj: https://www.extra.cz/stefan-margita-mi-ukradl-vnucku-sokuje-babicka-male-adeline-do-sporu-zatahla-i-zesnulou-hanku-zagorovou-24dcf

První úsměv Margity po smrti Zagorové: Žal zahání prací

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Katkahola Holá
27. 1. 2023 • 08:17

Proc to p.Margita dělá?

leiah68
31. 12. 2022 • 23:43

To dítě snad nemá rodiče? Má, že. Paní Lipavská by se měla především zamyslet nad tím, proč dává její dcera přednost cizímu člověku před vlastní matkou. A peníze v tom nejspíš nebudou. Ale jestli se paní chce za každou cenu ztrapnit u soudu, její rozhodnutí.

jity
30. 12. 2022 • 16:35

Co si to dovolujete, že je dcera špatně vychovaná. Asi věděla proč se s matkou nestýká. Nevím co to té čarodějnici vadí, že její vnučku má někdo rád. A´t se chová jako milující babička a dá pokoj.

paralenka
29. 12. 2022 • 11:58

A napadlo vás, že občas matky nejsou matkami, ale spíše macechami? Vlastní zkušenost, takže druhé nesoudím! Je osamělá, někde udělala chybu. V penězích to nebude. Já jsem třeba mamko říkala své tchyni, byla fajn, a mámu mi suplovala babička.

paralenka
29. 12. 2022 • 11:55

Pokud vím, dcera té paní se už vyjádřila, že s matkou vztahy moc nefungují. Takže je trapné, že veřejně cosi ventiluje a nesnaží se napravit vztahy k rodině! Jak jí asi pomůže mediální humbuk? jen všechno zhorší! Pokud by to vadilo mladým, asi by si s Margitou promluvili, případně omezili kontakty. Všichni jsou dospělí, ale komunikace mizerná!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.