Štefan Margita vyprodal O2 arenu: Zpívala s ním i Hanička Písnička | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 8. května 2024

Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor

Štefan Margita vyprodal O2 arenu: Zpívala s ním i Hanička Písnička

Po Hančině smrti nechává Štefan nejen v pražském bytě vše tak, jak bylo za jejího života.
Po Hančině smrti nechává Štefan nejen v pražském bytě vše tak, jak bylo za jejího života. (Facebook, archiv)

Vyprodal arenu, z 16tisícového davu měl ovšem pěkně nahnáno. Světové opery má Štefan Margita (66) v malíčku, v největší české hale však vystupoval poprvé. Koncert věnoval své zesnulé manželce Hance Zagorové (†75), a tak zpěvačce patřil celý jeden blok.

Do poslední chvíle před koncertem se Štefan bál, jestli to »ustojí«. „Ale člověk se nesmí na jevišti rozbrečet. Nehodí se to, musíte zachovat profesionalitu,“ prohlásil rozhodně, ale hned nato prozradil, že když se učil doma Adieu jako duet s Hankou, slzy nemohl zastavit. Na koncertě jej jeho zesnulá láska doprovodila z plátna. Další duety měl Štefan s Lucií Bílou (56) – Rybičko zlatá, přeju si, nebo s Vojtou Dykem (37) – Znám jednu dívku z Prodané nevěsty.

Vdovec po Zagorové (†75) Margita v slzách: Soška pro Haničku do nebe!

Video se připravuje ...

Poslední dny Margita vůbec nevycházel z domu, pilně doma cvičil. Generálka proběhla až těsně před koncertem. Nervozitu částečně zahnal jídlem. „Musím se pořádně najíst, s prázdným žaludkem nemohu zpívat,“ upozornil pěvec, který je úplný opak Karla Gotta (†80). Ten před koncertem nemohl pozřít ani sousto, po vystoupení o půlnoci pak byl schopen spořádat kachnu, kterou měl nejraději. „To já si i o přestávce koncertu dopřeju obložené chlebíčky,“ usmíval se Margita.

Nejen Polsko šokovaly slova Babiše! Zima udeřila, na jak dlouho? A Margitova pocta Zagorové

Video se připravuje ...



Přečtěte si
jity
26. 1. 2023 • 17:23

Margita už je trapný, proč nenechá Hanu spát a přiživuje se na ní.

ELLA Průšová
25. 1. 2023 • 19:59

Margita je mi odpornej, on snad na té Hance vydělává! Běž si kokrhat na Slováč a nás tady furt neotravuj, všechno bylo dost jinak, jak se postupně dozvídáme! Já si myslím, že nebyl na Hanku hodnej!

miroslava13
25. 1. 2023 • 11:26

už se na něj nemůžu ani podívat. Furt jako vzpomíná na Hanku, ale dělá si vlastní promo.....ať už jí nechá odpočívat a neživí se její slávou.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.