Štefan Margita exkluzivně o O2 areně a Lucerně: Hanko: Adieu!!!! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Štefan Margita exkluzivně o O2 areně a Lucerně: Hanko: Adieu!!!!

Štefan Margita chystá speciální Poctu Haně Zagorové.
Štefan Margita chystá speciální Poctu Haně Zagorové. (instagram, archiv)

Mnozí jsou přesvědčeni, že koncert Štefana Margity (66), který proběhne teď 24. ledna v O2 areně, je vlastně pocta Haně Zagorové (+75). Je to ale jinak. “Opravdová Pocta Haně Zagorové proběhne v prosinci 2023 v Lucerně,” svěřil nám exkluzivně Margita.

Hančini kolegové se zaradovali. „Nepletu se do toho, je mi to ale moc divný. V O2 areně má zpívat Štefan, Lucka Bílá nebo Vojta Dyk, co ale my všichni ostatní, kteří jsme s Hankou spolupracovali?” tázal se třeba nechápavě Petr Rezek (80), který se Zagorovou vystupoval bezmála 30 let. Margita teď konečně vše objasnil. „Pocta Hance bude v Lucerně, kterou milovala, a v prosinci, neboť tam mívala své nezapomenutelné vánoční koncerty. S jejími písněmi vystoupí plejáda zpěváků a samozřejmě za doprovodu Boom!Bandu Jiřího Dvořáka, který Hanku doprovázel i na jejím úplně posledním koncertě,” prozradil Margita s tím, že nikdo nemusí mít obavy, protože jeho Haničce se dostane stejné pocty jako Karlu Gottovi (+80). Kapelník Dvořák (58) se jako ostatní také zaradoval. „Moc rádi bychom hráli na poctě Hance,” prohlásil.

Koncert v O2 areně Margita plánoval ještě před smrtí Hanky a ta na něm měla také vystoupit. „Hanka mi tehdy řekla, že je to úžasný nápad a že společně zazpíváme Můj čas a já sám Rybičko zlatá, přeju si. Strašně se na to těšila, ale osud nám nenahrál,“ komentuje posmutněle Štefan, který se rozhodl, že koncert v O2 areně věnuje Hance. „Haničce bude věnován celý jeden blok, ve kterém já zazpívám Adieu jako duet s Hankou z plátna. Písničku, ke které si ona napsala sama text. A úplně mě mrazí, teď si doma zkouším. Hanka na konci zpívá: Volejte rychle sanitku a já: A nebo radši pohřebák. Je to krásná píseň, je mi z ní ale ouzko,“ přiznal Štefan. Pár Hančiných písniček zazpívá i Lucka Bílá, která podle Margity chystá i jedno velké překvapení. „No a potom bude následovat můj koncert s mými hosty a na konci si všichni společně zazpíváme Hančinu milovanou Sláva je bál,“ prozradil Margita s tím, že hrát bude velký orchestr a jako své hosty přivítá Vojtu Dyka (37), Michala Kindla (34) nebo sopranistku Simonu Šaturovou.

7 pádů s Písničkou: Harapes o rozvodu se Zagorovou

Video se připravuje ...

Pro své nejvěrnější fanoušky připravil v O2 areně Margita balíčky VIP PLATINUM a PLATINUM Meet&Greet, které umožní fanouškům zažít koncert nezapomenutelným způsobem. Tedy to, co v O2 areně dělají pouze největší světové hvězdy jako Andrea Bocelli (64), José Carreras (76), Beyoncé (41) nebo Dustin Bieber (28). Balíčky obsahují osobní setkání se Štefanem Margitou před začátkem koncertu. Exkluzivní místo na sezení v 1. nebo 2. a 3. řadě před podiem. Afterparty ve Stages Hotel Prague, welcome drink v restauraci Lokomotivka, catering v restauraci Lokomotivka a samozřejmě VIP vstup do areny.

Návrhářka Matragi: Stesk po zesnulé kamarádce Zagorové a slova o vlastní smrti!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Svetlana Klimová
13. 1. 2023 • 09:42

Pozdravujem všetkých a reagujem na otázky a myšlienky, ktoré tu boli napísané.
1) Nikto nech nečíta, čo nechce Jednoduché riešenie - neklikať. Obsah článku nám napovie jeho názov.
2) Pani Hanka sa nazmazateľne zapísala do česko-slovenskej histórie populárnej hudby kde vytvorila svoj VLASTNÝ štýl, a tak to ostane navždy.
3) Komu nie je blízky jej hudobný prejav, nech si berie príklad z toho ako žila. Bola to dáma na úrovni, milá, priateľská, s pozitívnou energiou, vzdelaná a NIKDY neubližovala druhým. Mohla by som v jej kladnom hodnotení pokračovať, negatívne nie sú. Úprimne - môžeme si to isté (pred zrkadlom) povedať aj my o sebe?
4) Žijeme krásne všedný život smrteľníka - tak to je a je to v poriadku, a tak doprajme slávu, chválu a spomínanie na osobnosti našich dejín.
5) Peniaze a iné hlúposti.....to ani nevyslovujte, nepíšte. LEN múdry človek pochopí čo som tým myslela. Hlúpy bude pokračovať v svojich "múdrych" myšlienkach.
5) Ďakujem pani Hanke Zagorovej
za všetko to nádherné čo tu pre nás celý svoj život tvorila a zanechala.

Genevive Winklerová
12. 1. 2023 • 10:27

No...přišišlavá Hanička měla pár hezkých písní to jí nelze upřít, ale přeci každý odejdeme na "onen svět" někdo dříve někdo později a proč ty komedie kolem...že by prachy????

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.