KRUTÁ VZPOMÍNKA MARGITY NA HANKU! Kvůli Lucii Bílé... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

KRUTÁ VZPOMÍNKA MARGITY NA HANKU! Kvůli Lucii Bílé...

Hanka i Lucie měly stejné šaty?
Hanka i Lucie měly stejné šaty? (Archiv Blesku)

Stále se vzpamatovává ze svého velkolepého koncertu. A také ze šoku, který mu připravila Lucie Bílá (56)! Když ji Štefan Margita (66) spatřil v červených šatech, myslel, že si je půjčila ze šatníku jeho zesnulé manželky Hany Zagorové (†75).

Když Štefan s Hankou připravovali svůj první společný koncert v O2 areně, fotili se na plakát. A operní pěvec speciálně kvůli tomu pořídil své milované ženě ve španělské Malaze luxusní dlouhé červené šaty. Koncert byl nakonec kvůli zpěvaččině těžké nemoci zrušen...

Koncert Štefan Margita a hosté v 02 aréně

Video se připravuje ...

Proboha, ty šaty znám...

A když teď Margita viděl před svým koncertem Bílou v dlouhé zářivě červené róbě, byl v šoku. „Říkal jsem si – proboha, ty šaty znám! Ty měla Hanka...“ svěřil se vdovec. Jak se ukázalo, nebyly to ony. „Ta barva a ta délka mne ale úplně zmátly!“ přiznal nám Štefan. Bílou si pozval na koncert jako hosta, aby spolu vzdali hold Haničce Písničce. Lucie nejdřív zazpívala Maluj zase obrázky a potom se Štefanem jako duet píseň Rybičko zlatá, přeju si.

Lucka ji má při sobě

Sotva dozpívali, Margita na pódiu vytáhl krabičku. „Děkuju, Lucie, moc, že jsi mezi nás přišla. Tady ti Hanka posílá dárek. Je to něco, co měla moc ráda a co ráda nosila na krku,“ pronesl chvějícím se hlasem. Byl to řetízek s křížkem z bílého zlata posetý malými diamanty. „Je od Christiana Diora a Hance jsem ho koupil v Pařížské před dvaceti lety. Nosila ho moc ráda na koncerty i do společnosti,“ prozradil nám Štefan. A přiznal, že měl neuvěřitelnou radost, když na konci koncertu Bílá přicupitala na pódium a křížek měla na krku. „Podívej, už mám Haničku při sobě,“ upozornila Margitu a ten opět zaslzel.

Vdovec po Zagorové (†75) Margita v slzách: Soška pro Haničku do nebe!

Video se připravuje ...

Nesplněné přání

Po O2 areně čeká Štefana Margitu v Národním divadle Janáčkova opera Její pastorkyňa, šestinedělní angažmá v Římě a turné po Čechách a Moravě Na správné cestě. „A potom bude už krásné počasí a já uložím Haničku k jejím rodičům na Vyšehrad. Ale budu to dělat strašně nerad, povídám si s ní doma,“ prozradil. V létě se pak chystá do španělského domova. „V našem bytě v Malaze jsem nebyl dva roky. Bojím se, ale chci tam – tak šťastní jsme tam s Hankou byli...“ povzdechl si vdovec s tím, že si tam přála zavítat minulé léto. „Dokonce věřila, že tam opravdu odletíme a ona se bude vracet na otočku na transfuze do Prahy. Nechal jsem ji při tom...“ dodal s dojetím v hlase.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.