Hana Zagorová (†75): Vzkaz ze záhrobí Monice Absolonové! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Hana Zagorová (†75): Vzkaz ze záhrobí Monice Absolonové!

Hana Zagorová a Monika Absolonová si byly velmi blízké
Hana Zagorová a Monika Absolonová si byly velmi blízké (CNC_Ladislav Křivan)

Na to, že jsou věci mezi nebem a zemí, nepochybně věří zpěvačka Monika Absolonová (46). Je si stoprocentně jistá tím, že jí Hana Zagorová (†75) poslala z nebe znamení! Několik diváků z toho mělo husí kůži.

Když oslovil producent večera zpěvačku Moniku Absolonovou s tím, zda by zazpívala a vyjádřila tak poctu nedávno zesnulé Haně Zagorové, okamžitě souhlasila. Následně jí došlo, jak velká je to zodpovědnost, a začala být pořádně nervózní. Dlouho se dokonce vybíralo, která píseň by měla zaznít. „Nejprve se pracovalo s tím, že bude Monika zpívat píseň Maluj zase obrázky, pak se to změnilo na song Černý páv, ten byl ale příliš smutný. Finálně padlo rozhodnutí na píseň Rybičko zlatá, přeju si. Tu začala Monika také trénovat,“ svěřil Nedělnímu Aha! zdroj ze zákulisí Českého slavíka 2022.

Monika Absolonová o Haně Zagorové: Nešlo ji nemilovat!

Video se připravuje ...

Peříčko vs. polibek

„Na koncertě v Pardubicích jsem si vyzkoušela Hančinu písničku před publikem. Navíc mě tam na klavír doprovázel Ondra Hájek, který Hanku pětadvacet let doprovázel na piáno. Když jsem začala zpívat Rybičku, tak se mi nad hlavou začalo snášet peříčko ze stropu a dopadlo ke klavíru,“ popsala svůj zážitek Monika. Ta, aniž by tušila, co se jí dělo nad hlavou, stejným směrem vyslala vzdušný polibek Hance do nebe. „Po skončení za mnou začali chodit lidi, že to bylo něco neskutečného a měli husí kůži,“ dojatě dodává zpěvačka, která prý už dlouho nebyla tak nervózní jako před včerejším přímým přenosem.

Karel Vágner se na rozloučení se Zagorovou zhroutil: Jsem úplně v háji

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.