Čvančarová, Farna a Absolonová rudé vzteky: JE TO ABSOLUTNÍ LEŽ! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Čvančarová, Farna a Absolonová rudé vzteky: JE TO ABSOLUTNÍ LEŽ!

Jitka Čvančarová
Jitka Čvančarová (Martin Hykl)

Dvě populární zpěvačky včetně shora zmíněné herečky si podle Sedmičky berou právníky a chtějí nápravu. A není divu! Dosud nezjištěný podvodník si totiž zmíněné dámy zvolil za propagátorky jakési zázračné diety. Bez jejich vědomí, natož souhlasu!

„Prosím vás, samozřejmě je to absolutní lež. Nic nekupujte, prosím! Uvidíme, co zmůže právo, opatrujte se a nenechte se vtáhnout do lží," lamentuje Jitka Čadek Čvančarová (44), která se spolu s Monikou Absolonovou (46) a Ewou Farnou (29) stala obětí podvodného webu na dietní přípravky. 

Ewa Farna o andělském večeru pro Žbirku (†69) a Stypku (†41):

Video se připravuje ...

„Nejhorší je, že je to trestné, ale pachatele kvůli internetovému prostředí, zakódovaným doménám a podobně - není v podstatě moc reálné dohledat," nevidí světlo na konci tunelu pesimistická Ewa Farna. „Nepoužívám žádné kapky na hubnutí! Je to podvod! Ani Ewa, ani Jitka nic takového nepoužívají," dodala k aféře ještě pro jistotu Absolonová na Instagramu.

Bude Monika Absolonová zase randit? Myslím, že sama nezůstanu!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.