Sebevražda v rodině Farne: Týrání jako důvod | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Sebevražda v rodině Farne: Týrání jako důvod

Ewa s manželem jen září
Ewa s manželem jen září (Foto Instagram)

Sotva překročil brány dospělosti a už se musel potýkat snad s tou nebolavější událostí. Maminka kytaristy a manžela zpěvačky Ewy Farne (29), Martina Chobota (34), spáchala sebevraždu. Důvodem bylo násilí ze strany partnera. 

Eva Chobotová Suchánková (†41) byla uznávanou akademickou malířkou, její kresby se dostaly i do díla Jaroslava Seiferta. Její osobní život ale kariérní úspěchy příliš nekopíroval. Za zdmi jejich domu se odehrávalo doslova peklo. 

Sama Eva Chobotová promluvila o domácím násilí v dokumentu České televize To všechno z lásky. Tehdy popsala svůj vztah se Zdeňkem Chobotem. Ten ji nejenže zakázal stýkat se s přáteli, ale také ji surově bil a znásilňoval. 

Stříbrná slavice Ewa Farna: Tajemství jejího modrého oblečku s korunkou!

Video se připravuje ...

„Dospělo to tak daleko, že jsem měla na starosti nemohoucí rodiče, dvě děti, rekonstrukci domu i vydělávání peněz,“ popsala Eva v dokumentu, který je stále dostupný na Youtube. Popsala také jeden z dramatických momentů: „Přišly Velikonoce, kdy pánové chodí na koledu. Manžel přišel tehdy namol a rozbil vše, na co přišel, veškerou velikonoční výzdobu, kraslice, beránky, mazance, všechno to lítalo… Nakonec mě zmlátil a řekl, že to všechno dělá z lásky.“

Klid bohužel nenašla ani s druhým partnerem. I ten měl totiž násilnické sklony. „Jsem zoufalá z toho, že to všechno začalo nanovo,“ svěřila se Eva v dokumentu a krátce na to se rozhodla ukončit svůj život. 

Martin Chobot se se ztrátou matky vyrovnal až po letech prostřednictvím své písně. „Začal jsem být na mámu naštvaný za to, že nás dobrovolně opustila. Ale díky tomu, že jsem si to celé prošel znovu, zloba ve mně polevila a já jsem se s tím smířil,“ řekl pro Novinky.cz. 

Nová zlatá Česká slavice Ewa Farna: Po svém vítězství neskrývala emoce!

Video se připravuje ...

 

 

 



Přečtěte si
Oli Prokop
19. 12. 2022 • 19:22

To je fantazie, čím nás krmíte, smutné, staré příběhy v době vánoční.. Co bylo, to bylo, takových příběhů je milion-je to smutné...A hlavně , když ted máme svých starostí nad hlavu !!!
KRÁSNÉ A VESELÉ VÁNOCE...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.